Τα πάντα για τη νίκη

10:02 | 25/11/2018

Ο ΟΦΗ υποδέχεται (19.30) τον Άρη με τη νίκη ν’ αποτελεί «μονόδρομο».

Ο βαθμός δυσκολίας στο ματς με τους Θεσσαλονικείς για την 11η αγωνιστική της Super League είναι σίγουρα μεγάλος, ωστόσο η ανάγκη για την κατάκτηση των τριών βαθμών είναι ξεκάθαρα μεγαλύτερη για τον Όμιλο.

Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου έχει μείνει αρκετά πίσω στη γενική κατάταξη και φυσικά θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από 3 παιχνίδια, προκειμένου να βελτιώσει τη συγκομιδή του. Ένα ενδεχόμενο «τρίποντο», εξάλλου, θα βοηθήσει σημαντικά και στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Οι «ασπρόμαυροι» ξέρουν καλά πως έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για ν’ αλλάξουν αυτή την κατάσταση. Μπορεί, άλλωστε, ο αντίπαλος να είναι αρκετά δυνατός, ωστόσο αυτό δεν… τρομάζει τους παίκτες του ηρακλειώτικου συλλόγου. Όπως, επίσης, δεν τους… τρομάζουν ούτε και τα πολλά προβλήματα από τα οποία ταλαιπωρούνται.

Οι Νέιρα, Παπαστεριανός, Μπολάκης και Ντίνας είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται. Από’ κει και πέρα, ο Αργυρόπουλος μπήκε στη 19άδα, αλλά η παρουσία του στη συνάντηση θα κριθεί πριν τη σέντρα. Ο 47χρονος τεχνικός συμπεριέλαβε στις επιλογές του και τους Μεγιάδο και Μιχόγεβιτς, που προέρχονται, όμως, από τραυματισμό και ίσως δε βρίσκονται στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας. Στην αντίπερα όχθη, βέβαια, υπάρχουν και τα ευχάριστα, αφού γυρίζουν από τιμωρία οι Βουό και Ποτουρίδης. Όσον αφορά, τώρα, στην ενδεκάδα, ο Παπαδόπουλος δεν αποκλείεται να επιλέξει σχηματισμό με τρία στόπερ.

Το παιχνίδι ορίστηκε να «σφυρίξει» ο Τζήλος από τη Λάρισα, που θα έχει βοηθούς τους Κούλα (Ξάνθης) και Γκάγκα (Λάρισας).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.