Τα... ανεπίσημα παράπονα του Εργοτέλη στον Υφυπουργό

SMS

Στο στρατόπεδο του Εργοτέλη δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι για τις κινήσεις του Λευτέρη Αυγενάκη κυρίως πριν αλλά και μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό που έκρινε την άνοδο στην Superleague

Όσο κι αν κάποιοι θέλουν να το ξεχάσουν, το παιχνίδι του Εργοτέλη στη Νίκαια παραμένει ανοιχτή ''πληγή'' για τους ανθρώπους του Εργοτέλη.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη σήκωσε τους τόνους με σοβαρές καταγγελίες για τα όσα έγιναν στο περιθώριο του αγώνα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ παραιτήθηκε από Αντιπρόεδρος της Λίγκας ενώ οι οπαδοί και οι απλοί φίλαθλοι της ομάδας - και όχι μόνο - εκφράζουν με κάθε τρόπο την οργή τους για την εξέλιξη του αγώνα της Νίκαιας.

Φυσικά ''σκασμένοι'' είναι οι παίκτες και το τεχνικό τιμ, ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν πως εξελίχθηκε το ματς και ο τρόπος που τελείωσε η σεζόν. Όπως και μέλη της ομάδας, σε διοικητικό και εξωδιοικητικό επίπεδο, η οποία (ομάδα) επίσημα μπορεί να μην εξωτερικεύει με δυναμισμό τα παράπονα της, όμως ή πραγματικότητα είναι ότι αυτά υπάρχουν και μάλιστα και προς το μέρος του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Άλλωστε, δεν είναι λίγοι εκείνοι στο ''κιτρινόμαυρο'' στρατόπεδο που πιστεύουν ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης έπρεπε να ''ενεργοποιηθεί'' περισσότερο πριν το ματς - έπειτα από τις κλήσεις της ομάδας του Ηρακλείου - για να αποτραπούν όλα όσα καταγγέλλονται ενώ όπως φαίνεται ότι δεν έχουν καλυφτεί και από την μετέπειτα αντίδραση της Γ.Γ.Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επικυρώθηκε η βαθμολογία: Ανέβηκε ο Ιωνικός, στα μπαράζ η Ξάνθη

Να τον χαίρονται αυτόν τον Ιωνικό που ανέβασαν!

«Σφαγή» του Εργοτέλη - με το «έτσι θέλω» ο Ιωνικός στην Superleague!

Η φάση - σκάνδαλο στη Νίκαια που έκρινε την άνοδο!

Ιωνικός-Εργοτέλης: Οι φάσεις από το «χειρουργείο» στη Νίκαια

ΠΑΕ Εργοτέλης: «Έβαλε φωτιά... ο Φωτιάς»

Ξέσπασμα Στειακάκη για «μπράβους» και προπηλακισμούς!

Αποθέωση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου: «Να τοι, να τοι, οι πρωταθλητές»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.