Τα πλάνα του ΟΦΗ ενόψει Άρη

22:14 | 23/08/2019

Έτοιμος ο ΟΦΗ για την πρεμιέρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Όμιλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου (24/08) απέναντι στον Άρη με απογευματινή προπόνηση σε αθλητικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο βαθμός δυσκολίας της αναμέτρησης είναι υψηλός για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, όμως το ζητούμενο είναι η κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι αρκετά δυνατοί, ιδιαίτερα στο «σπίτι» τους, αλλά οι «ασπρόμαυροι» θα προσπαθήσουν να μπουν με το «δεξί» στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου θα παραταχτεί στο ματς με δύο απουσίες, αφού δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Βαζ και ο ανέτοιμος Φερέιρα. Παρόλα αυτά, ο στόχος είναι ξεκάθαρος.

Όσον αφορά, τώρα, στα πλάνα του 41χρονου τεχνικού για το αρχικό σχήμα, οι περισσότερες θέσεις είναι μάλλον «κλεισμένες».

Ο Σωτηρίου αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία των «ασπρόμαυρων» και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν οι Μπράουν, Νάστος, Γιαννούλης και Κοροβέσης. Θέση, βέβαια, στην 11άδα διεκδικεί και ο Μαρινάκης. Είτε στο δεξί άκρο της άμυνας, αντί του Μπράουν, είτε ως στόπερ, αντί του Νάστου.

Τόσο, εξάλλου, στα φιλικά του εξωτερικού, όσο και απέναντι στον Εργοτέλη το περασμένο Σάββατο (17/04), ο 26χρονος παίκτης χρησιμοποιήθηκε στο κέντρο της άμυνας, στοιχείο που φανερώνει ότι ο νεαρός προπονητής τον προορίζει και γι’ αυτή τη θέση, μέχρι τουλάχιστον ν’ αποκτηθούν οι δύο παίκτες για τα μετόπισθεν.

Στη μεσαία γραμμή, οι Μεγιάδο και Νέιρα θα παίξουν πίσω από τον Ναμπί, που θ’ αναλάβει τον οργανωτικό ρόλο. Τις πιθανότητες του, βέβαια, έχει και ο Σακόρ, που, όμως, προέρχεται από τραυματισμό και ενδεχομένως να μη βρίσκεται στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας.

Αν μπει στο αρχικό σχήμα ο Νορβηγός, τότε ένας εκ των Ναμπί και Νέιρα θα μείνει έξω. Στις πτέρυγες της επίθεσης, τέλος, θα χρησιμοποιηθούν οι Σεμέντο και Τσιλιανίδης και στην κορυφή ο Μάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνει στη NOVA το Άρης-ΟΦΗ

Σίμος: «Το παιχνίδι μας κόντρα στον Άρη»

Ο ΟΦΗ «διάβασε» τον Άρη

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.