Τα «συγχαρητήρια» της νίκης...

18:30 | 28/10/2018

Μοίρασαν συγχαρητήρια στους παίκτες του Εργοτέλη, ο προπονητής των ''κιτρινόμαυρων'' Νίκκι Παπαβασιλείου, καθώς και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιώργος Στειακάκης

Μέσα σε πέντε λεπτά, ο Εργοτέλης κατάφερε να σκοράρει δις και να πάρει τους τρεις πόντους της νίκης απέναντι στον Απόλλων Πόντου.Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκκι Παπαβασιλείου ενώ τόνισε ότι ο Εργοτέλης ήταν κυρίαρχος και είχε υπομονή στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια και από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη. Ο αρχηγός, Χρήστος Μπάτζιος, είπε από την πλευρά του πως η ομάδα ήταν σοβαρή και πειθαρχημένη. 

Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε: 

Για το παιχνίδι: "Αρχικά, να ευχηθώ πρώτα απ΄όλα να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Για το παιχνίδι θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που είναι έμπειρος και θα δυσκολέψει αρκετές ομάδες στην κατηγορία. Ήμασταν κυρίαρχοι στο ματς κάναμε οκτώ τελικές, πετύχαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλο τέρμα. Οι πρεμιέρες πάντα είναι δύσκολες και κρύβουν παγίδες αλλά θεωρώ ότι ήμασταν σοβαροί σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας'' τόνισε αρχικά ο προπονητής του Εργοτέλη.

Για τον στόχο του Εργοτέλη''Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να αλλάξει την ροή ενός αγώνα. Αυτό που μας λείπει, είναι ο αγωνιστικός ρυθμός που θα έρθει μέσα από τα επίσημα παιχνίδια". 

Για τον Απόλλων Πόντου: "Ο αντίπαλος μας έχει έμπειρους παίκτες και ήθελε πολύ δουλειά το ματς για να το κερδίσουμε. Όταν βάζεις γκολ στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα αυτό σου δίνει από μόνο του μια καλύτερη ψυχολογία. Καθημερινά δουλεύουμε σκληρά και το πολύ σημαντικό είναι ότι υπάρχει ένα φανταστικό κλίμα στα αποδυτήρια". 

Συγχαρητήρια και από Στειακάκη

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιώργος Στειακάκης, έδωσε τα συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και διοίκηση για την σημερινή ''κτρινόμαυρη'' νίκη. Aναλυτικά η τοποθέτηση του: ''Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τη Διοίκηση της ΠΑΕ Εργοτελης για τη σημερινή νίκη αλλά κυρίως για το αξιόμαχο σύνολο που έχουν δημιουργήσει. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια.'

Διαβάστε επίσης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.