Τα «θέλω» του Βούρου και το κέρδος του ΟΦΗ

SMS

Ο Πραξιτέλης Βούρος που ήθελε εξ αρχής τον ΟΦΗ και το μεγάλο κέρδος του Ομίλου

Από την πρώτη στιγμή ο ΟΦΗ, στην προσπάθειά του να τον αποκτήσει, είχε σύμμαχο τον Πραξιτέλη Βούρο. Όταν ο Έλληνας αμυντικός αποφάσισε να φύγει από το ΑΠΟΕΛ και να επαναπατριστεί, ο ΟΦΗ είχε τον πρώτο λόγο -υπήρχε δεδομένο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού- αλλά ο ποδοσφαιριστής είχε πάρει την απόφασή του.

Έτσι, το μίνι σίριαλ για να ολοκληρωθεί θα έπρεπε να υπάρξει συμφωνία ΟΦΗ-ΑΠΟΕΛ. Εκεί ουσιαστικά παίχτηκε όλο το παιχνίδι με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε καλό δρόμο τις προηγούμενες μέρες, αλλά χωρίς καμία από τις δύο πλευρές να το επιβεβαιώνει. Λογικό, αφού σε τέτοια περιπτώσεις και με τις συζητήσεις σε εξέλιξη, δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι αν δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δηλώσεις του προέδρου του ΑΠΟΕΛ στο Capitano.gr, ο οποίος απέφευγε να πει οτιδήποτε περί Βούρου. Αρκέστηκε να απαντήσει με ένα «δεν υπάρχει τίποτα ακόμα» δίνοντας νέα επεισόδια στο σίριαλ, κυρίως σε ό,τι αφορούσε το χρονικό διάστημα που θα χρειαζόταν μέχρι το φινάλε της υπόθεσης.

Στον Όμιλο ήταν αισιόδοξοι από τη στιγμή που ο παίκτης ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του εκεί, οπότε το όλο βάρος έπεφτε στις διαπραγματεύσεις με την κυπριακή ομάδα. Τα «θέλω» του 25χρονου αμυντικού είχαν φόντο τον ΟΦΗ, αφού τον ενδιέφερε το πρότζεκτ και ήθελε να είναι μέρος αυτού.

Την Πέμπτη είχαμε το επόμενο βήμα, το τελευταίο για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Βούρου. ΟΦΗ και ΑΠΟΕΛ συμφώνησαν και την Παρασκευή ο έμπειρος αμυντικός θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο ΟΦΗ παίρνει τον Βούρο μα το σημαντικότερο ακόμα και από την ίδια τη μεταγραφή είναι ότι πλέον είναι μία ομάδα που οι παίκτες θέλουν να έρθουν να παίξουν γι' αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Βούρος και τα επόμενα «καυτά» ζητήματα

Οριστική συμφωνία με Βούρο, υπογράφει για 3 χρόνια

Την Παρασκευή στο Ηράκλειο ο Βούρος


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.