Τα «θέλω» του Νιόπλια για τον ΟΦΗ της νέας περιόδου

Απόψεις

Το πλάνο του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν, οι ρόλοι σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και οι απαιτούμενες ποιοτικές προσθήκες.

Τι είναι αυτό που επιθυμεί ο προπονητής του ΟΦΗ για να "χτίσει" τον ΟΦΗ της νέας χρονιάς; Συγκεκριμένα "θέλω" που θα αλλάξουν επίπεδο την Κρητική ομάδα και θα της δώσουν την ώθηση για να αποτελέσει η νέα σεζόν συνέχεια της εφετινής.

Με τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο Νίκος Νιόπλιας έδωσε το στίγμα. Παίκτες που θα έρθουν και θα κάνουν ακόμα καλύτερο τον ΟΦΗ. Ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες, όχι "μπαλώματα", με όσο το δυνατόν χαμηλότερο ρίσκο.

Ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν το επίπεδο του ανταγωνισμού και θα ενισχύσουν τον Όμιλο σε λύσεις και ποιότητα, καλύπτοντας τα κενά. Σημαντικό σε αυτό και ο χρόνος που θα ολοκληρωθούν οι εφετινές μεταγραφικές κινήσεις. Επειδή όπως φαίνεται δεν θα είναι και λίγες - ανάλογα τι θα γίνει με τις "ανοιχτές υποθέσεις δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν τις 6-7 - θα έχει σημασία πότε θα ενσωματωθούν οι ποδοσφαιριστές με τον ΟΦΗ για να τους έχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και να δουλέψει μαζί τους.

Μην ξεχνάτε ότι η επόμενη σεζόν θα είναι διαφορετική. Τον χειμώνα που είθισται οι ομάδες να φορμάρονται -το έκανε και ο ΟΦΗ εφέτος- τα πρωταθλήματα θα διακοπούν λόγω Μουντιάλ. Αυτό ουσιαστικά αλλάζει τα χρονοδιαγράμματα των προπονητών και φυσικά του Νιόπλια, ο οποίος θέλει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να βρει ο ΟΦΗ τα πατήματά του και την αγωνιστική του ταυτότητα και να μπει δυνατά στις υποχρεώσεις της νέας περιόδου.

Ταυτόχρονα ο προπονητής της Κρητικής ομάδας έχει κάνει τα πλάνα του για το αγωνιστικό κομμάτι και πως θα κινηθεί τη νέα σεζόν, που σημαίνει πως ξέρει -και έχει γίνει ο απαραίτητος σχεδιασμός- πού ακριβώς θα ενισχυθεί ο ΟΦΗ και ταυτόχρονα τι ρόλο θα έχουν οι ποδοσφαιριστές που είναι ήδη στο ρόστερ, αλλά και αυτοί που θα έρθουν.

Εχει γίνει ξεκάθαρο, εξάλλου, ότι ο φαν Ντάινεν, για παράδειγμα, δεν είναι στα βασικά πλάνα του Νιόπλια και αυτό φάνηκε στα πλέι άουτ. Ο Ολλανδός θα πρέπει να συμβιβαστεί με τον νέο του ρόλο και προφανώς θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ περισσότερο απέναντι στον ανταγωνισμό. Κι εδώ ακριβώς είναι η "μαγική λέξη": ο ανταγωνισμός. Οι παίκτες που θα αποκτηθούν για να δώσουν ό,τι δεν έδωσαν εφέτος συγκεκριμένες μονάδες του ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νιόπλιας: «Εύχομαι οι μεταγραφές να μας κάνουν ακόμα καλύτερους»

Το κομβικό καλοκαίρι του ΟΦΗ και η ανάγκη να δυναμώσει


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.