Τα τηλεοπτικά, ο ΟΦΗ και οι εκλογές

10:30 | 13/06/2019

Οι συζητήσεις του ΟΦΗ με NOVA και ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά, οι προσφορές και οι εκλογές που μπλοκάρουν το θέμα.

Ένα ζήτημα που απασχολεί τον ΟΦΗ και οι επικεφαλής θα επιθυμούσαν να κλείσει το γρηγορότερο δυνατό είναι το τηλεοπτικό. Μπορεί για τον κόσμο, που στο κατακαλόκαιρο «διψά» για μεταγραφές, να μην είναι σπουδαίας σημασίας θέμα, για μία ΠΑΕ είναι.

Ο ΟΦΗ, βέβαια, είναι στην ευχάριστη θέση να μην βρίσκεται στην κατάσταση άλλων ΠΑΕ που περιμένουν πως και πως τα λεφτά από τα τηλεοπτικά για την επιβίωσή τους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι την κρητική ΠΑΕ δεν την ενδιαφέρει να κάνει ένα καλό συμβόλαιο και να βάλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στα ταμεία της.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει καμία εξέλιξη επί του θέματος και ο ΟΦΗ δεν έχει ακούσει αυτά που θα ήθελε και θα τον έκαναν να συμφωνήσει. Με την υπάρχουσα κατάσταση η NOVA έχει μείνει μόνη της, αφού η ΕΡΤ, λόγω των επικείμενων εκλογών, έχει «παγώσει» τις υπογραφές και τις όποιες συμφωνίες για τα τηλεοπτικά. Οπερ σημαίνει ότι η κρατική τηλεόραση θα μπει ξανά στο «παιχνίδι» μετά τις 7 Ιουλίου και αφού πρώτα οριστεί η νέα κυβέρνηση, όποια κι αν είναι αυτή.

Μέχρι τότε φαντάζει δύσκολο να υπάρξει κάποια εξέλιξη αν και στον ΟΦΗ θα ήθελαν ακριβώς το αντίθετο. Να κλείσει, δηλαδή, το γρηγορότερο το θέμα. Το σίγουρο είναι ότι οι επικεφαλής δεν πρόκειται να πέσουν στο επίπεδο των περσινών χρημάτων που λάμβανε από την ΠΑΕ, η οποία ήταν ιδιαίτερα ρηγμένη σε αυτό το κομμάτι. Πλέον, ο ΟΦΗ έχει ισχυρή δυναμική και μπορεί να πουλήσει καλύτερα το «προϊόν».

Υπομονή, λοιπόν, για να δούμε τις όποιες εξελίξεις επί του θέματος, αλλά και τι μπορεί να φέρει μία τηλεοπτική συμφωνία τόσο τη νέα χρονιά όσο και στη διάρκεια του καλοκαιριού με μία πιθανή τηλεοπτική κάλυψη των φιλικών προετοιμασίας. Όπως λέμε στην καθομιλουμένη, το θέμα έχει «ψωμί» ακόμα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτά προσφέρει ο ΟΦΗ στον Νέιρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.