Ταλαιπωρία και... ήττα στην Κόρινθο για το ''Ηράκλειο''
Το ''Ηράκλειο'' ηττήθηκε σε ακόμα ένα εκτός έδρας αγώνα μέσα στο 2018, έχασε με 61-53 από την Κόρινθο - δεν αγωνίστηκε ο Χρήστος Λάκκας!
Το ''Ηράκλειο'' ηττήθηκε για δεύτερη φορά φέτος από την Κόρινθο, αυτή την φορά εκτός έδρας με 61-53. Η ομάδα του Γιώργου Μακράκη πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση, πέρα από την γνωστή απουσία του Σταμπουλή, δεν αγωνίστηκε ούτε ο Χρήστος Λάκκας. Χωρίς ενέργεια στο παιχνίδι της, η ομάδα του ''Ηράκλειο'' δεν άντεξε απέναντι στην αντίστοιχη της Κορίνθου, έπαιξαν τον ρόλο τους και οι απουσίες σε συνδυασμό με την κούραση του ταξιδιού για το ανεπιτυχές αποτέλεσμα.
Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε μια ώρα νωρίτερα (16.00), η αποστολή έφτασε... σήμερα το μεσημέρι στην Κόρινθο! Πλέον, το Ηράκλειο έχει 10 νίκες και 11 ήττες στην Β' Εθνική ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται (18/3) τον Πρωτέα Βούλας στις 5μ.μ στα ''Δύο Αοράκια''
Δεκάλεπτα: 19-7, 26-17, 52-42, 61-53
Διαιτητές : Κυριακόπουλος-Τσιμπούρης
ΚΑΟ Κορίνθου (Νικητόπουλος): Πρατής 3 (1), Σακελλαράκης 17, Μακρής 6, Κατσαμάκης 5, Κεφαλάς 7 (1), Σταυριανόπουλος, Δανιήλ, Γεωργούλης 3 (1), Αντωνόπουλος 6, Σκορδάς 8, Γιανναλέτσος 8.
Ηράκλειο (Μακράκης): Κίτσος, Γουμενάκης, Μποχωρίδης 15 (2), Πετράκης, Λιανός 9, Πωτογεράκης 3, Καλατζής, Χάλαρης 20 (1), Παπαδάκης 6 (2).