Ταουσιάνης: «Δεν υπήρχε πέναλτι, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα»

21:08 | 03/04/2021

Στην κάμερα του Ergotelis TV μίλησαν ο Γιάννης Ταουσιάνης και ο Κυριάκος Μαζουλουξής, αμφότεροι στάθηκαν στη φάση του 87'

Ο Εργοτέλης ηττήθηκε για 5η σερί φορά, αποτέλεσμα που έφερε και τις αντιδράσειςκαι από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας. Ο Γιάννης Ταουσιάνης αναφέρθηκε στην διαιτησία του αγώνα αλλά και στις αυτοκαταστροφικές στιγμές στα τελευταία παιχνίδια ενώ ο στόπερ των ''κιτρινόμαυρων'' τόνισε επίσης ότι μια απόφαση αλλοιώνει το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προπονητή του Εργοτέλη:

"Εμείς οι προπονητές και εγώ προσωπικά, πάντα με αίσθημα ευθύνης κοιτάζουμε σε ένα παιχνίδι τι κάναμε καλά και τι δεν κάναμε. Τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Εμείς πληρώσαμε μια αδράνεια σε δυο στιγμές του παιχνιδιού.

Η προσπάθεια έγινε από τη δική μας την ομάδα, αλλά το ίδιο αίσθημα ευθύνης πρέπει να έχουν όλοι όσοι είναι μέλη ενός αγώνα και αναφέρομαι φυσικά στην τελευταία διαιτητική απόφαση, που θεωρώ ότι δεν υπάρχει πέναλτι και αυτό διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Εμένα στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή, είναι το πως θα βελτιώσουμε την ομάδα μας, για να μην έχουμε άλλα αρνητικά αποτελέσματα.

Έχουμε 5 σερί αρνητικά αποτελέσματα. Πρέπει γρήγορα να βγάλουμε από πάνω μας οτιδήποτε αρνητικό, γιατί το πληρώνουμε και σε παιχνίδια που η ομάδα δεν απειλείται. Στις λιγοστές επισκέψεις που έχει ο αντίπαλος, το πληρώνουμε με γκολ. Απαιτείται ηρεμία και αποβολή της αρνητικότητας. Αυτό μας οδηγεί σε αυτοκαταστροφικές στιγμές.

Ήταν ένα παιχνίδι που μπορεί να μην δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά είχαμε τον έλεγχο, απέναντι σε μια πολυπρόσωπη άμυνα. Πετύχαμε πρώτοι γκολ, αλλά δεχθήκαμε πολύ εύκολα. Εκεί νομίζω κρίθηκε το παιχνίδι. Στην ισοφάριση στο 2-2 πιστέψαμε ότι θα πάρουμε το παιχνίδι, αλλά ήρθε η τελευταία φάση."

Ο Κυριάκος Μαζουλουξής με την σειρά του, ανάφερε:

"Κακό αποτέλεσμα. Ένα από τα συνεχόμενα που έχουμε τελευταία. Η ομάδα δεν δείχνει κακό πρόσωπο. Όπως στην Ξάνθη , έτσι και σήμερα, είχαμε τρεξίματα ευκαιρίες, αλλά χάσαμε. Θα κάνουμε τα πάντα να ανακάμψουμε. Στο πέναλτι ήμουν κοντά στην φάση. Το είδα και στο VIDEO. O παίκτης των Τρικάλων πέφτει σε δεύτερο ή τρίτο χρόνο. Για δεύτερο συvεχόμενο παιχνίδι μια απόφαση του διαιτητή αλλοιώνει αποτέλεσμα για μας. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να βάλουμε τα δυνατά μας."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εργοτέλης-Τρίκαλα 2-3

Η βαθμολογία

Τα highlights του αγώνα

Από το κακό στο χειρότερο ο Εργοτέλης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.