Ταουσιάνης: «Έχω την ίδια αντίληψη με το πρότζεκτ του Εργοτέλη»

14:06 | 05/09/2019

Ο Γιάννης Ταουσιάνης παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση της καριέρας του, το πρότζεκτ του Εργοτέλη, αλλά και τους προκατόχους του, Τάκη Γκώνια και Νίκι Παπαβασιλείου.

Συγκεκριμένα, ο νέος τεχνικός του «Εργο», τόνισε: »Στον Εργοτέλη έζησα συναισθηματικές καταστάσεις. Εχω ενημερωθεί πλήρως για το πρότζεκτ Σαμι. το αγωνιστικό στιλ, την προώθηση και εξέλιξη νέων παικτών. Έχω και εγώ την ίδια αντίληψη αγωνιστικά»

Και πρόσθεσε: «Έρχομαι σε μια ομάδα που διαθέτει νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες. Αυτό είναι αποτέλεσμα της επιλογής και φυσικά στην καλή δουλειά που έχει γίνει από τους Νίκι Παπαβασιλείου και Τάκη Γκώνια. Αυτές οι συνθήκες είναι πολύ ευχάριστες για έναν προπονητή. Υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά. Είδα πολλά παιχνίδια του Εργοτέλη και θεωρώ ότι η ομάδα είναι πλήρης».

Τουτζάρης: «Υπήρξε μία πίκρα»

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης, αφού παρουσίασε τον Ταουσιάνη και αναφέρθηκε στην επιλογή, τονίζοντας ότι με το συγκεκριμένο προπονητή υπήρχε συμφωνία και το καλοκαίρι όταν προέκυψε θέμα Παπαβασιλείου, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο «διαζύγιο» με τον Κύπριο προπονητή.

«Για τον Γιάννη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι από εδώ, έχει δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια τόσο στον Εργοτέλη όσο και σε άλλες ομάδες του νησιού. Αυτή είναι η δεύτερη του θητεία στην ομάδα και ελπίζω να είναι μακροβιότερη των άλλων. Εμείς δεν έχουμε διάθεση να φεύγουν οι προπονητές από εδώ. Φεύγουν μόνοι τους. Δεν έχει υπάρξει λύση συνεργασίας με κάποιον επειδή το θέλαμε εμείς. Ελπίζουμε αν κάποια στιγμή συμβεί το ίδιο, να είναι για καλό Εννοείται ότι είσαι απροετοίμαστος σε μια τέτοια απόφαση. Μπορεί σε κάποια στιγμή να υπήρξε μια πίκρα και νευρικότητα, αλλά προσπαθώ να ρίξω λίγο τα νεύρα και τα άσχημα συναισθήματα που νιώθω γιατί πρέπει να σκεφτώ την επόμενη μέρα. Από εκεί και πέρα όλοι χαρακτηριζόμαστε από τις επιλογές μας».

Και συνέχισε: «Ελπίζουμε ότι στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε ευχαριστημένοι και να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να τερματίσουμε σε υψηλότερη θέση».

Όσον αφορά στον Γιάννη Ταουσιάνη, είπε: «Ο Γιάννης ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους που είχαμε μιλήσει το καλοκαίρι όπου υπήρχε το ενδεχόμενο να φύγει ο Παπαβασιλείου. Καταλήξαμε πως είναι η κατάλληλη επιλογή, είναι έτοιμος και ώριμος να συνεχίσει το πλάνο που τρέχει για τρίτη σερί χρόνια. Αυτή είναι και η πιο σημαντική γιατί στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό τριετίας».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Ταουσιάνης άργησε τρεις μήνες...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.