Ταουσιάνης: «Η θυσία αποτελεί Ευαγγέλιο για τον Εργοτέλη»

13:03 | 23/02/2021

Τι δήλωσε ο προπονητής του Εργοτέλη αλλά και δύο παίκτες της ομάδας για τον αγώνα με την Δόξα στη Δράμα (Τετάρτη - 15.00)

Για Θεσσαλονίκη πετάει σήμερα ο Εργοτέλης και από εκεί οδικώς για Δράμα με φόντο την αυριανή (Τετάρτη - 15.00) αναμέτρηση απέναντι στην τοπική Δόξα.

Για την αναμέτρηση αυτή μίλησαν ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ταουσιάνης, ο Αντώνης Μπουρσέλης αλλά και ο νεαρός επιθετικός Θέμης Πατρινός.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Ταουσιάνη για το επερχόμενο παιχνίδι:

«Η Δόξα Δράμας είναι μια αξιόλογη ομάδα και έχει δείξει τα δόντια της σε κάποια παιχνίδια. Οσον αφορά την ομάδα μου προετοιμαζόμαστε με το πλάνο μας και την βάση του οικοδομήματος που είναι η αγωνιστικότητα και η ομαδικότητα. Έχω πει ότι το πιο δύσκολο πράγμα, όταν είσαι μέλος μιας ομάδας είναι η θυσία και το τι πρέπει να κάνεις εσύ για τους άλλους και όχι οι άλλοι για σένα, κάτι που αποτελεί ευαγγέλιο για την ομάδα μας και μάλιστα πρέπει να πω ότι το έχω δει σε πράξη και εφαρμογή απ' όλα τα παιδιά γεγονός που με αφήνει πού ικανοποιημένο. »

Με τη σειρά του ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Αντώνης Μπουρσέλης σχολίασε:

«Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα δούμε τις καιρικές συνθήκες και το γήπεδο αν μας επηρεάσουν. Εμείς έχουμε την ψυχολογία και πιστεύω θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.»

Επίσης, ο Θέμης Πατρινός απ' την πλευρά του ανέφερε:

«Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και θέλει προσοχή. Πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα δηλαδή για την νίκη. Ψυχολογικά είμαστε πολύ ανεβασμένοι, καθώς έχουμε δουλέψει και ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα και ξέρουμε που μπορούμε να φτιάσουμε . Είμαστε πολύ ανεβασμένοι και προχωράμε δυνατά. Είμαστε όλοι σαν μια γροθιά.»

Δείτε τι είπαν στην κάμερα του Ergotelis TV

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.