Ο Εργοτέλης, το πριμ και η «παγίδα» του Κολιτσιδάκη

SMS
08:19 | 23/02/2021

Ένα ακόμα απαιτητικό ματς καλείται να βγάλει εις πέρας ο Εργοτέλης

Tην Τετάρτη το μεσημέρι (24/02 - 15.00 - Capitano.gr) ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει την Δόξα στη Δράμα με στόχο την διατήρηση της κορυφής. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, υπάρχει μια πρωτοφανής - για τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια - συσπείρωση στο σύλλογο και όλα πηγαίνουν καλύτερα από όσα περίμεναν οι περισσότεροι.

Αυτό οδήγησε σε ξέφρενα πανηγύρια, ενώ την επόμενη ημέρα ανακοινώθηκε στους ποδοσφαιριστές και πριμ, λόγω της νίκης επί της Παναχαϊκής και της καλής πορείας, σαν αποτέλεσμα και της παρουσίας του Μάγκεντ Σάμι αλλά και του Γιώργου Βρέντζου στο Ηράκλειο. Μια συμβολική κίνηση που αντιμετωπίστηκε με ικανοποίηση.

Έτσι, με όλα τα παραπάνω στις αποσκευές του και πάνω από όλα την καλή ψυχολογία του, ο Εργοτέλης θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Δράμας, η οποία είναι σε θέση να του βάλει δύσκολα. Δεν πρέπει να ξεγελάσει κανέναν η βαθμολογική συγκομιδή των ''ασπρόμαυρων'', έχουν παίξει μόλις 7 ματς, ενώ ''τρέχουν'' αήττητο 4 σερί αγώνων, μάλιστα στην έδρα τους κέρδισαν πριν λίγες ημέρες τον ισχυρό Ιωνικό. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι ο Κολιτσιδάκης γνωρίζει καλά τους ''κιτρινόμαυρους'', ένας καλός προπονητής και μια ομάδα που έχει σαν όπλο την άμυνα της.

Το παιχνίδι της Τετάρτης θα αποτελέσει ακόμα ένα κρας τεστ για το γκρουπ του Ταουσιάνη. Στις δύο τελευταίες επισκέψεις της έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες στη Δράμα, ελπίζοντας σε μια 3η σερί, αποφεύγοντας τις παγίδες που θα... βάλει ο ''Κόναν''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O Eργοτέλης «κατάπιε» (και) την Παναχαϊκή!

Aυτά που ήξερες για τον Μπουτσάκη, να τα ξεχάσεις!

Η άποψη του Γιάννη Χαμαλάκη: Η μεγαλύτερη νίκη, μέχρι την επόμενη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.