Τάτσης: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να γίνουμε καλή ομάδα»

09:46 | 18/11/2018

Τι δήλωσε ο προπονητής του Πλατανιά μετά το 0-1 επί του Απόλλωνα Πόντου.

Ο Πλατανιάς έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Football League, το οποίο πιστοποιήθηκε με το σπουδαίο διπλό επί του Απόλλωνα Πόντου, ωστόσο ο Γιάννης Τάτσης συνεχίζει να κρατά χαμηλούς τόνους. Μάλιστα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στην Καλαμαριά, ο Ελληνας τεχνικός οριοθέτησε τους στόχους της ομάδας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής του Πλατανιά τόνισε: «Νομίζω ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ήταν ένα δυνατό ματς και παρά το γεγονός ότι μείναμε νωρίς με δέκα παίκτες πιστεύαμε ότι μπορούμε να κρατήσουμε τη νίκη. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια από την αρχή της σεζόν.  Έχω πει ότι κοιτάμε παιχνίδι με παιχνιδι και δεν θέλουμε να μιλάμε για στόχους. Είναι ακόμα νωρίς για όλες τις ομάδες».

Και πρόσθεσε: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα με παιδιά που πέρυσι έπαιζαν στην κ20 και παίκτες που ήρθαν φέτος για πρώτη φορά στον Πλατανιά. Υπάρχει θέληση να πετύχουμε κάτι καλό, αλλά πρώτα θέλουμε να γίνουμε μια καλή ομάδα. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες προσπαθήσαμε με τακτική προσέγγιση να ισορροπήσουμε τον αγώνα και το καταφέραμε μέχρι το τέλος. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.