Τέλη Ιουνίου η «πρώτη», πρόβα τζενεράλε στον Βόλο

15:31 | 03/06/2022

Έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες για την προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει της νέας σεζόν.

Κάτι λιγότερο από μήνα έχουν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ακόμη για να ξεκουραστούν και για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η επιστροφή των ποδοσφαιριστών στο ΒΑΚ για τις προπονήσεις αναμένεται 27 – 29 Ιουνίου οπότε και θα ξεκινήσουν εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις.

Ο ΟΦΗ θα μείνει στο Ηράκλειο μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουλίου και έπειτα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία και το Oosterbek όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29 του μήνα.

Τα φιλικά της Ολλανδίας θα γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να δοθούν τέσσερα φιλικά και τα περισσότερα εξ αυτών έχουν φιξαριστεί.

Με την επιστροφή του ΟΦΗ στην Ολλανδία η ομάδα θα συμμετάσχει, για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, στο φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώνει ο Βόλος και θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό 7 – 9 Αυγούστου. Το τουρνουά θα γίνει δύο εβδομάδες πριν από την σέντρα του πρωταθλήματος και ουσιαστικά αναμένεται να αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε του Ομίλου χωρίς να αποκλειστεί ακόμη ένα φιλικό μετά το τουρνουά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Να κλείσουν οι πληγές... και να πατήσει γκάζι το πούλμαν

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.