Τέλος από τον ΟΦΗ Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς!

00:56 | 11/09/2022

Αμφότεροι αποτελούν παρελθόν από τον ΟΦΗ. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Κρητικής ΠΑΕ

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην ΠΑΕ ΟΦΗ με τους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά να αποτελούν παρελθόν από τον Ομιλο μετά από 4 χρόνια!

Οπως αναφέρεται στη μεταμεσονύχτια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο Γιάννης Σαμαράς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ομάδας, κ. Μιχάλη Μπούση, έθεσε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή.

Επίσης, όπως αναφέρεται, ο Μηνάς Λυσάνδρου, ο οποίος νωρίτερα τα είπε με τον κόσμο που ήταν οργισμένος λόγω της ήττας από τον Παναιτωλικό, είχε συνάντηση με τον Γιώργο Σαμαρά και ολοκληρώθηκε η συνεργασία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου κ. Γιάννης Σαμαράς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ομάδας, κ. Μιχάλη Μπούση, έθεσε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή.

Κατόπιν, μετά από συνάντηση του α’ Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ κ. Μηνά Λυσάνδρου με τον β’ Αντιπρόεδρο, κ. Γιώργο Σαμαρά, ολοκληρώθηκε η συνεργασία και του κ. Γιώργου Σαμαρά με την ομάδα.

Με τον τρόπο αυτό κλείνει ένας τετραετής κύκλος της νεότερης ιστορίας του ΟΦΗ. Με επιτυχίες, χαρές, λύπες, εύκολες και δύσκολες στιγμές, τις οποίες περάσαμε μαζί.

Προχωράμε, αλλά το γεγονός αυτό σε καμία περίπτωση δε σβήνει το παρελθόν. Ο Γιάννης και ο Γιώργος Σαμαράς θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην ιστορία του ΟΦΗ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.