Τέλος ο Καπνίδης από τον Εργοτέλη!

13:25 | 06/08/2019

Πληροφορίες του Capitano.gr, αναφέρουν ότι ο Αντώνης Καπνίδης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Εργοτέλη

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Εργοτέλη, ο Αντώνης Καπνίδης. Ο επιθετικός της κρητικής ομάδας, παρ ότι δεσμεύεται με ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο, ενημερώθηκε από τον Νίκκι Παπαβασιλείου ότι δεν υπολογίζεται ενόψει νέας χρονιάς.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι δύο πλευρές ψάχνουν τους τρόπους με τους οποίους θα βρουν μια κοινή συνισταμένη ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.  Ο Καπνίδης μαζί με τον Κώστα Χατζιδήμπα ήταν οι δύο που δεν χρησιμοποιήθηκαν στο Σαββατιάτικο φιλικό με τον Ηρόδοτο, χωρίς να έχουν στρατιωτικές υποχρεώσεις (Ροβίθης - Μπουρσέλης), ούτε να έχουν πρόβλημα τραυματισμου (Ιατρούδης). Η συγκεκριμένη κίνηση, ουσιαστικά ''έδειξε'' το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών. Μάλιστα, κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με τον νεαρό αμυντικό, Κώστα Χατζηδήμπα.

Ο Καπνίδης έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στους ''κιτρινόμαυρους'' και σε συνδυασμό με την αβέβαιη οικονομική κατάσταση της ομάδας, αποφασίστηκε να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί. Ο ικανός επιθετικός δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε στο... βωμό της ανάδειξης νέων ταλέντων, πρότζεκτ που θέλουν να τρέξουν στον Εργοτέλη. Ο Καπνίδης αποχαιρετά τον Εργοτέλη με 25 εμφανίσεις και 2 γκολ και συνολικά 579 λεπτά συμμετοχής.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.