Τέστ «ανθεκτικότητας» στη Θήβα

SMS

Ματς - κλειδί για την πορεία της εφετινής σεζόν για τον ΟΦΗ, είναι το παιχνίδι της Κυριακής στη Θήβα απέναντι στον τοπικό Άρη

Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στην Γ' Εθνική με τον ΟΦΗ να επικρατεί δυσκολότερα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, της νεοφώτιστης Καλλιθέα Ρόδου στα ''Δύο Αοράκια''. 

Όμως, εφέτος δεν αρκεί να διατηρήσει σε υψηλά ποσοστά νικών στα παιχνίδια του εντός Ηρακλείου, αλλά να πάρει περισσότερα ''διπλά'' εκτός έδρας, σε σχέση με την περσινή, ''αδιάφορη'' αγωνιστικά, χρονιά.

Τη σεζόν 17'-18', ο ΟΦΗ επικράτησε μόλις 3 φορές μακριά από την Κρήτη, ένα στατιστικό που τον ''πλήγωσε'' βαθμολογικά. Την Κυριακή, η ομάδα του Ηρακλείου θα αντιμετωπίσει για 2η σερί αγωνιστική, μια νεοφώτιστη ομάδα με ενθουσιασμό και από όσα μαθαίνουμε ο Άρης είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα εκεί. Άλλωστε, καλά στοιχεία έδειξε η ομάδα της Θήβας και στην πρεμιέρα, παρά τη ήττα από τον Ίκαρο.

Μπορεί να είμαστε μόλις στην 2η αγωνιστική, όμως την Κυριακή, ο ΟΦΗ θα δώσει πρώτο δυνατό ''τεστ'' για να διαπιστώσει την... ανθεκτικότητα του, αν θέλει να βρεθεί στις δύο πρώτες θέσεις του 2ου ομίλου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.