Τεστ και από... απόσταση

SMS
21:33 | 27/04/2020

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα ορίσουν και το πώς θα γίνονται οι προπονήσεις, αλλά και οι αγώνες

Την Τρίτη, στη σύσκεψη υπό τον Υφυπουργό Αθλητισμού, θα γίνουν γνωστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενόψει της επανάνεναρξης των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ουσιαστικά, θα μάθουμε τα μέτρα με τα οποία ένας αθλητής θα μπορεί να προπονείται και πότε θα επιτραπούν οι ομαδικές προπονήσεις, κάτι που αφορά φυσικά τη Super League έφόσον αποφασιστεί η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και η διεξαγωγή των πλέι οφ.

Στη σύσκεψη θα λάβουν μέρος, μεταξύ άλλων, οι Λίγκες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ. Όταν γνωστοποιηθούν τα μέτρα, δηλαδή τα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι εκπρόσωποι θα ενημερώσουν σχετικά και στην περίπτωση της Super League το όλο θέμα θα τεθεί επί τάπητος στη τηλεδιάσκεψη της Τετάρτης.

Θυμίζουμε ότι την Τρίτη το απόγευμα αναμένεται το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και εκεί θα μάθουμε τις ημερομηνίες που θα ανοίξουν τα αθλητικά κέντρα. Ουσιαστικά δηλαδή θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για να επανέλθουμε σε αγωνιστική δράση.

Βέβαια, είναι δεδομένο ότι τα μέτρα θα είναι αυστηρά. Οι παίκτες θα κάνουν το τεστ για τον κορωνοϊό όταν θα έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα, ενώ οι προπονήσεις στην αρχή αναμένεται να γίνονται από... απόσταση και έπειτα ομαδικά στα προπονητικά κέντρα των ομάδων.

Όλα αυτά θα οριστικοποιηθούν την Τρίτη όπου θα μάθουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη σταδιακή επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Aλλαγή στο Δ.Σ της Superleague λόγω... διαγγέλματος

Έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο στον ΟΦΗ

Σύσκεψη για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα ενόψει επανέναρξης των αθλητικών δραστηριοτήτων


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.