Έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο στον ΟΦΗ

09:14 | 27/04/2020

Αγωνιστικά, αλλά και διοικητικά στον Όμιλο περιμένουν προετοιμασμένοι τις εξελίξεις.

Την Τρίτη (28/04) ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει με διάγγελμα του το περίγραμμα για την άρση των περιοριστικών μέτρων, ενώ την ίδια μέρα, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Super League 1.

Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος, η αυριανή είναι ιδιαίτερα κομβική ημέρα αναφορικά με την έκβαση της τρέχουσας σεζόν. Θα ξεκαθαρίσει ουσιαστικά πως θα κυλήσει το πράγμα. Θα υπάρξει, δηλαδή, οριστική διακοπή της δράσης ή η χρονιά θα ολοκληρωθεί με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.

Στον ΟΦΗ, πάντως, είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο και απλά περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις. Το πιθανότερο «σενάριο» είναι φυσικά να διεξαχθούν τα πλέι οφ, οπότε το σύνολο του Γιώργου Σίμου θα επιστρέψει στο γήπεδο.

Ανεπίσημα αυτό λέγεται και αυτή την… άτυπη ενημέρωση έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, και στον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Πριν υπάρξουν ανακοινώσεις, βέβαια, δε γίνεται να χαραχθεί το πλάνο για το «τώρα» και το «αύριο» του Ομίλου, όμως κάποιες διεργασίες έχουν γίνει όλο αυτό το διάστημα της αβεβαιότητας, που έφερε ο κορωνοϊός.

Σε καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Σίμου δουλεύουν ακατάπαυστα εδώ αρκετές εβδομάδες, το πρόγραμμα που παίρνουν από το τεχνικό επιτελείο είναι όλο και πιο απαιτητικό και γενικότερα εκτιμάται πως βρίσκονται-τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών-σε καλό επίπεδο.

Το ίδιο συμβαίνει στον εξωαγωνιστικό τομέα. Οι ιθύνοντες του ΟΦΗ έχουν… σκανάρει την κατάσταση και στις επαφές που γίνονται ανάμεσα τους, έχουν ένα σχέδιο, ανάλογα με τι θ’ αποφανθεί η διοργανώτρια αρχή.

Ο αρχικός προγραμματισμός τους, εξάλλου, έχει ήδη «πειραχτεί», όμως, από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι του ηρακλειώτικου συλλόγου δε θα πιαστούν απροετοίμαστοι, όποιες αποφάσεις κι αν παρθούν.

Είναι, δηλαδή, δεδομένο πως άμεσα θα τεθεί σε ισχύ ο σχεδιασμός τους, βάσει των όσων προκύψουν, ώστε να προχωρήσουν πατώντας γερά στα πόδια τους και όσο γίνεται πιο ισορροπημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα πλέι οφ «αποφασίζουν» για την προετοιμασία του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ της νέας χρονιάς: Έτσι τον ονειρεύονται

«Ξεχνάει» ο ΟΦΗ την Ολλανδία;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.