Τέταρτη δύναμη στην Ελλάδα το τένις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»

14:54 | 11/12/2019

Οι Άνδρες του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» κατέκτησαν την τέταρτη θέση μεταξύ των συλλόγων στον κορυφαίο θεσμό για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Ελλάδος. Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τένις Ανδρών για το 2019.

Στη δεύτερη φάση που ξεκίνησε την Παρασκευή 6 και τέλειωσε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» αγωνίστηκε με τις τρείς κορυφαίες ομάδες τένις της Ελλάδος. Τον Ο.Α. ΑΘΗΝΩΝ, τον Ο.Α. ΓΛΥΦΑΔΑΣ και τον Α.Ο.Α. ΦΙΛΟΘΕΗΣ. Στην πρώτη αναμέτρηση με τον Ο.Α. Γλύφάδας, οι αθλητές του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ», έχασαν στις λεπτομέριες και στους τρεις αγώνες καθώς ο Γιάννης Μπροκάκης ηττήθηκε από τον Ντίντο με 60 46 46, ο Χάρης Καπόγιαννης ηττήθηκε από τον Γεμουχίδη 63 06 36 και στο διπλό οι δυο αθλητές έχασαν 62 36 10-7 αν και προηγήθηκαν με 6-3 στο τελικό tie break. Τη δεύτερη μέρα, η ομάδα του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» κλήθηκε να αντιμετωπίσει την ομάδα της Φιλοθέης η οποία την επόμενη ημέρα στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Ο Γιάννης Μπροκάκης έχασε από τον Σπυρόπουλο 36 62 62, ενώ ο Καπόγιαννης με πολυ καλή απόδοση πήρε την νίκη απέναντι στο Θεοδώρου 62 63. Στο διπλό απέσπασαν τη νίκη επικρατώντας στο τρίτο σετ με σκορ 63 06 10-6 των Θεοδώρου/ Ξυλά σ' ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Έτσι μετά το τέλος της 2η ημέρας όλες οι ομάδες είχαν από 1 νίκη και θα διεκδικούσαν και οι 4 τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας. Στην τελευταία αναμέτρηση απέναντι στο ιστορικό σύλλογο, τον Ο.Α. Αθηνών, οι αθλητές του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» κατάφεραν μια νίκη, αυτή του Καπόγιαννη εναντίον του Σκορίλα 64 46 62. Ο Μπροκάκης έχασε από τον Κυρατζή 61 63, ενώ και στο διπλό δεν τα κατάφεραν εναντίον των Καλοβελώνη/ Κυρατζή και έχασαν με 62 61 με τον Μπροκάκη να τραυματίζεται στο 2-2 του 1ου σετ, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να διεκδηκίσουν τον τίτλο.

Με την ήττα του Ηράκλειο και την νίκη της Φιλοθέης στην άλλη αναμέτρηση ο σύλλογος της Κρήτης, που ήταν και μοναδικός επαρχιακός τόσο σε άνδρες όσο και στις γυναίκες, κατέλαβε τελικά την 4η θέση. Την αποστολή συνόδεψε ο Τεχνικό Διευθυντής του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α κ. Μανόλης Δολιανίτης. Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» για την επιτυχία τους και εύχεται καλή συνέχεια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.