Θα αποκτηθεί επιθετικός, το θέμα είναι πότε

ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ ψάχνουν επιθετικό -άσχετα με το τι θα γίνει με τις αποχωρήσεις- και το θέμα είναι να κλείσει το συντομότερο δυνατό.

Δεν περίμεναν, όπως φαίνεται, να δουν την εικόνα της επίθεσης στην Τρίπολη για να αποφασίσουν οι επικεφαλής να ενισχυθεί ο ΟΦΗ σε αυτή τη θέση, αλλά πλέον, μετά το ματς με τον Αστέρα, τρέχουν τις διαδικασίες για να κλείσει το ζήτημα όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ ο ΟΦΗ δεδομένα πάει για την απόκτηση επιθετικού άσχετα με το τι θα γίνει στο θέμα των αποδεσμεύσεων. Θυμίζουμε πως ο Νίκος Νιόπλιας, μετά τη ρεβάνς με τον Άρη, είχε αναφερθεί σε αυτό το ζήτημα τονίζοντας πως θα πρέπει πρώτα να αποσυμφορηθεί το ρόστερ κι έπειτα να γίνουν κινήσεις, ωστόσο οι επικεφαλής δεδομένα έχουν αποφασίσει να βοηθήσουν τον ΟΦΗ και να ενισχυθεί με την απόκτηση επιθετικού.

Η απογοητευτική εικόνα του Ομίλου μπροστά που αδικεί συνολικά την κρητική ομάδα και την προσπάθεια των παικτών και του Νιόπλια φέρνει εξελίξεις και γι' αυτό θα γίνει το συντομότερο κίνηση για επιθετικό. Βέβαια, χρόνος έχει ήδη χαθεί -θα μπορούσε να έχει αποκτηθεί ένας στράικερ για να βοηθήσει άμεσα- και το θέμα είναι να μη χαθεί κι άλλος. Τον Μάρτιο τελειώνει η κανονική διάρκεια και ο ΟΦΗ έχει στόχο τα πλέι οφ. Για να μη χαθεί ο στόχος ο επιθετικός πρέπει να έρθει... χθες.

Μένει να δούμε, πλέον, τις εξελίξεις στη μεταγραφή και πόσο σύντομα θα ολοκληρωθεί. Το καλό για τον Νιόπλια είναι πως τουλάχιστον για το προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ντουρμισάι θα είναι, εκτός απροόπτου, διαθέσιμος άρα έρχεται μία έξτρα λύση για μπροστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μη το καθυστερήσετε άλλο

Θέλει επιθετικό... προχθές!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.