Θα είναι δύσκολο για τον ΟΦΗ

SMS
18:17 | 30/04/2021

Η κανονική περίοδος δίνει έξτρα κίνητρο στη Λαμία και βάζει ένα επιπλέον εμπόδιο για τον Όμιλο.

Ο ΟΦΗ έχει φέρει σε μια σωστή κατεύθυνση την υπόθεση απευθείας παραμονή. Η νίκη επί της Λάρισας έδωσε βαθιά... ανάσα στο σύνολο του Νιόπλια, που βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια.

Επόμενη... στάση είναι το "Αθανάσιος Διάκος". Το γήπεδο της Λαμίας, το οποίο πριν τη σέντρα του αγώνα των δύο ομάδων για τον πρώτο γύρο, είχε αλλάξει ονομασία.

Τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας πάνω από την κεντρική του είσοδο, πάντως, δε συνδυάστηκαν με νίκη για το σύλλογο της Φθιώτιδας, που είχε χάσει 1-2 από τους "ασπρόμαυρους".

Ο Όμιλος, μάλιστα, έκανε στο "Γεντί Κουλέ" το 2Χ2 στην κανονική περίοδο, καθώς επικράτησε 2-0, στην τελευταία επιτυχία του πριν απ' αυτές των πλέι άουτ.

Είναι αλήθεια πως το τελευταίο διάστημα έχει πάρει τον αέρα του αντιπάλου του και μετράει 3 σερί "τρίποντα", με την επίδοση ν' αρχίζει από την περασμένη σεζόν.

Και αυτό ακριβώς είναι ένα στοιχείο, το οποίο ενδεχομένως να δίνει επιπλέον κίνητρο στο συγκρότημα του Γρηγορίου, το οποίο έχει ήδη εξασφαλίσει τη σωτηρία του.

Πίεση πλέον δεν υπάρχει, ο στόχος, που κατά τη διάρκεια της σεζόν έμοιαζε ουτοπικός, επιτεύχθηκε και το πρόσημο είναι θετικό.

Τα εναπομείναντα παιχνίδια, επομένως, προσφέρονται για να πάρουν τον χρόνο τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά έως τώρα.

Από την άλλη, βέβαια, το γεγονός πως ο ΟΦΗ έχει την υπεροχή στις πρόσφατες αναμετρήσεις τους, αποτελεί ένα λόγο-πλην του γοήτρου-για τη Λαμία για να τα δώσει όλα στο ματς.

Διαθέτει, έτσι κι αλλιώς, ορισμένες ποιοτικές και έμπειρες μονάδες και εκ προοιμίου το έργο της ομάδας του Ηρακλείου δε θα είναι εύκολο.

Οι "ασπρόμαυροι" καλούνται να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι, μιας και οι γηπεδούχοι δε θα έχουν το παραμικρό άγχος, κάτι που τους κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους.

Η αποστολή τους δε θα είναι απλή, ωστόσο έχουν, αν μη τι άλλο, τις δυνατότητες να την ολοκληρώνουν επιτυχημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτόν τον Σακόρ πήρε ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.