Αυτόν τον Σακόρ πήρε ο ΟΦΗ

ΟΦΗ

Η παρουσία του στα πλέι άουτ αποδεικνύει ότι πρωτίστως ο ίδιος αδίκησε τον εαυτό του

Άγνωστο είναι το μέλλον του Βαγιέμπα Σακόρ στον ΟΦΗ, η σεζόν τελειώνει, το καλοκαίρι πλησιάζει, σύντομα θα μάθουμε το μέλλον του, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Νορβηγός μέσος με τη συνολική του παρουσία στα πλέι άου δείχνει πόσο αδίκησε τον εαυτό του.

Ο Σακόρ είναι η κλασική περίπτωση ποδοσφαιριστή -και το έχουμε γράψει αυτό κι άλλες φορές- που στα ματς που ήταν καλός, ήταν πραγματικά καλός και έκανε τη διαφορά. Που πάσχει; Στη διάρκεια. Και εκεί ακριβώς είναι το ερωτηματικό για το μέλλον του στον Όμιλο.

Το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο και φαίνεται τώρα στα πλέι άουτ όπου έχει σταθεροποιηθεί, είναι από τους κορυφαίους και βοηθάει τον ΟΦΗ στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αυτός ο Σακόρ όχι μόνο πρέπει να μείνει στον ΟΦΗ, αλλά αυτός ο Σακόρ μπορεί να αποδειχθεί value για την κρητική ομάδα στο μέλλον. Αλλά αυτός ο Σακόρ πρέπει να συνεχίσει να είναι... αυτός ο Σακόρ.

Ο Νιόπλιας διαχειρίστηκε άψογα τον ποδοσφαιριστή βάζοντάς τον σιγά-σιγά σε κλίμα αγώνων. Πρώτα με τον Άρη, στη συνέχεια με τον Βόλο και έπειτα βασικός στα ματς του Ομίλου στα πλέι άουτ. Η ωριμότητα που βγάζει στο παιχνίδι του, ακόμα και στα σημεία εκείνα που φαίνεται η κόπωσή του, δείχνει τη ραγδαία βελτίωσή του και τον επαγγελματισμό του. Κατάλαβε και ο ίδιος ότι αδικούσε τον εαυτό του και το ταλέντο του, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που τραυματίστηκε και έμεινε εκτός (ο Σακόρ ήταν και αυτός από τους άτυχους του ΟΦΗ).

Στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, στο τελικό ταμείο, η εικόνα του Νορβηγού στα πλέι άουτ θα πρέπει να μείνει και να γίνει... case study. Όχι γιατί είναι φρέσκια και είναι από τα πράγματα που θα μείνουν, αλλά γιατί -επιτέλους- ο ΟΦΗ είχε τον Σακόρ που απέκτησε τον Γενάρη του 2019!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό ήταν που «έκαιγε» τον Νιόπλια

Απρόοπτο με Σελίμοβιτς στον ΟΦΗ

Να μη χάσουν το... μυαλό τους!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.