Θα λογοδοτήσει κάποιος για αυτό το μέγα φιάσκο;

20:03 | 31/01/2024

Τώρα ας προσπαθήσουν, αν έχουν φιλότιμο, να μαζέψουν τα αμάζευτα και να σώσουν τον ΟΦΗ - Του Δ. Καρυωτάκη


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Ονειρο ήτανε και πέρασε. Δύσκολο να είχες πότε τέτοια ευκαιρία από τα παράθυρα και την κλήρωση του κυπέλου να ελπίζεις σε έναν τελικό. Αλλά για να γινότανε αυτό θα έπρεπε να είχες ομάδα να κερδίσει μέσα έξω τον κατώτερο σου Παναιτωλικό, να βάζεις την μπάλα στα δίχτυα όταν δημιουργείς ευκαιρίες και να μην πηγαίνεις πνιγμένος στο Αγρίνιο ψάχνοντας ένα αγωνιστικό θαύμα που δεν ήρθε!

Αλλά όταν έχεις αυτούς τους παίκτες, όταν έχεις αυτήν την πορεία, όταν ξεχνάς όχι μόνο να κερδίζεις αλλά και να παίζεις, δυστυχώς θα επιστρέψεις ατιμωτικά και ταπεινωτικά στο Ηράκλειο αναζητώντας επειγόντως να σηκώσεις κεφάλι στον αγώνα - κατηγορία με την Κηφισιά!

Βλέπετε εσύ πήρες Μπάκου και Λαμπρόπουλο και τ’ άλλα αζήτητα κι αυτοί είχαν Ντουάρτε που σε πήρε μόνος του με τις δυο ασίστ στον πρώτο αγώνα και το καθοριστικό γκολ στο πρώτο ημίχρονο της ρεβάνς.

Όλα χάθηκαν στο πρωτο ημίχρονο. Εκεί που έκανες το καλύτερο πρώτο σου ημίχρονο από το μακρινό Οκτώβριο κι αντί να είσαι μπροστά με 0-2 και 0-3, βρέθηκες να χάνεις κιόλας. Καθρέπτης της ομάδας όπως έπαιξε σήμερα είπε ο Πέπε Μελ, μα έχει κι εκείνος μερτικό, δυστυχώς η άνοιξη με την έλευση του δεν ήλθε ποτέ και ο αποκλεισμός του κυπέλου φέρει (και) την υπογραφή του.

Σε μια κανονική ομάδα θα έπρεπε να ζητηθούν ευθύνες. Ποιος φταίει κι έχασες τη μοναδική ευκαιρία να προχωρήσεις στο κύπελλο; Ποιοι φταίνε και οδήγησαν σε αυτό τον ντροπιαστικό αποκλεισμό; Που ήταν η ομάδα τον Οκτώβριο και που είναι σήμερα; Θα κληθεί να λογοδοτήσει κάποιος ή πάμε παρακάτω, μα που άραγε δεν έχουμε δει τον πάτο του βαρελιού;

Μήπως ο σουπερλιγκάτος Μηνάς Λυσσάνδρου που αφού έλυσε τα προβλήματα της ομάδας ανέλαβε την προεδρία της Σούπερ Λιγκ σε μια κρίσιμη περίοδο για τον ΟΦΗ και που υποσχέθηκε φύκια και μεταξωτές κορδέλες θα πρέπει να απολογηθεί στον κόσμο και στην ομάδα; Μήπως ο άλαλος Μιχαλης Μπούσης που άλλα προσδοκούσαμε με την έλευση του κι άλλα βλέπουμε στην πορεία του χρόνου; Μήπως ο προπονητής και οι παίκτες έχουν να ψελλίσουν κάτι; Μα ό,τι κι αν πουν πια είναι αργά. Γιατί απλά δεν θέλουμε καν να τους ακούσουμε. Βουλώνουμε τα αυτιά και κλείνουμε τα μάτια για αυτό το έκτρωμα που κακώς φέρνει το όνομα ΟΦΗ.

Κι επειδή αυτός ο ΟΦΗ δεν έχει ταβάνι στο… παρακάτω του, δεν έχει πιάσει ακόμα τον πάτο, ας προσπαθήσουν, αν έχουν φιλότιμο, να μαζέψουν τα αμάζευτα και να σώσουν την ομάδα, πρώτα απ’ όλα κερδίζοντας την Κηφισιά. Έτσι κι αλλιώς κόσμος δεν θα υπάρχει για να γευτούν την οργή και την πίκρα του. Δυστυχώς στον ΟΦΗ του 2024 εκτός από την ντροπή, την απαξίωση δεν υπάρχει και τσίπα!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.