Θα μιλήσει κάποιος άλλος εκτός από τον Σίμο;

20:27 | 04/02/2021

Ως πότε θα μιλάει μόνο ο Γιώργος Σίμος και θα παίρνει μόνο αυτός το ανάθεμα; Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Του Δημήτρη Καρυωτάκη


Είναι δυνατόν σε έναν αγώνα του ΟΦΗ να περιμένεις με μεγαλύτερο ενδιαφέρον τις δηλώσεις του προπονητή, παρά το ίδιο το παιχνίδι; Είναι φυσιολογικό να περιμένεις απλά το τελευταίο, βασανιστικό σφύριγμα του διαιτητή, ρίχνοντας κλεφτές ματιές σε αυτό το απωθητικό για τα μάτια σου θέαμα, περιμένοντας τις δικαιολογίες που θα πει κόουτς της ομάδας;

Πώς γίνεται ο ΟΦΗ να είναι παιχνιδάκι στα χέρια των Βόλων, των Αστέρων, μισοπεθαμένος και άνευ κινήτρου, να περιμένει καρτερικά μαζί με το σφύριγμα της έναρξης και το σφύριγμα της λήξης; Παίκτες που μοιάζουν σαν να μη ξέρουν τι γυρεύουν μέσα στο γήπεδο και κυρίως πως θα το πετύχουν.

Ας ξαναγυρίσουμε όμως στο Σίμο και στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι της αναμέτρησης: αυτό των δηλώσεων του! Ναι, έγινε το πιο viral μέρος του αγώνα, γιατί ο κόουτς - σαν τους Ρωμαίους μονομάχους που τους περίμεναν τα λιοντάρια στο Κολοσσαίο - προσπαθεί να βγάλει μια εικόνα που μόνο ο ίδιος βλέπει. Μα κι επειδή είναι αυτός μόνος που βγαίνει, μιλάει και τα ακούει, σαν να μην υπάρχει τίποτε άλλο στον μαγικό φετινό κόσμο του ΟΦΗ.

Αυτοί δηλαδή που έχουν την ευθύνη για αυτόν τον αγωνιστικό ΤΙΤΑΝΙΚΟ, αντί να βγουν να μιλήσουν, να υπερασπιστούν, να δικαιολογήσουν και στην τελική να ζητήσουν συγγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΗ, πετάνε στο λάκκο των λεόντων τον Σίμο, απέναντι σε ένα πλήθος που ζητά επιτακτικά "ποδοσφαιρικό αίμα"!

Δεν έχουν τι να πουν; Εξακολουθούν πάντως να χτυπάνε με δύναμη το κεφάλι τους στον τοίχο, με την ελπίδα πόσο να αντέξει κι εκείνος, στο τέλος θα λυγίσει! Το δυστύχημα δεν είναι πως χάθηκε πρόωρα η φετινή χρονιά (αν βέβαια σε δυο τρία ματς όπως πάει ο ΟΦΗ δεν παίζει και την ποδοσφαιρική του ζωή στην κατηγορία). Το χειρότερο είναι για τον Γιάννη Σαμαρά και την ομάδα του, πως απαξιώνονται μέρα τη μέρα στον κόσμο της ομάδας, σπαταλάνε το ποδοσφαιρικό κεφάλαιο που έφτιαξαν σε δυο χρόνια στο Ηράκλειο και όταν θα προσπαθήσουν να κάνουν κάτι καλό πια, με χρονοκαθυστέρηση, θα φτάσουν στο σημείο να μην τους εμπιστεύεται κανένας. Και αυτό δεν τους αξίζει.

ΥΓ: Ο Μιχάλης Μπούσης δεν νιώθει πως πρέπει να κάνει κάτι να αντιδράσει; Έστω να βγει και να στηρίξει για πολλοστή φορά το πρότζεκτ και τον Γιώργο Σίμο.

ΥΓ2. Δεν μπορώ να φανταστώ τον Βόλο, τόσο άστοχο, επιπόλαιο κι αδιάφορο σε 10 μέρες ξανά στο ίδιο γήπεδο. Όπως δεν μπορώ να φανταστώ μέχρι πότε ο κόσμος του ΟΦΗ θα ανέχεται αυτή την κατάσταση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Βόλος 1-1: Ολοκληρώθηκε το μαρτύριο

Ο Σίμος απάντησε για τους μυϊκούς τραυματισμούς

Επέστρεψε ο Φερέιρα μετά από 1 χρόνο!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.