«Θα συνεχίσουμε να ξενυχτάμε για τον ΟΦΗ μας...»

17:23 | 02/03/2018

Ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής με φόντο την... αδειοδότηση - σύνθημα νίκης για τον αγώνα του Σαββάτου (3μ.μ) απέναντι στην Αναγέννηση

Με μια ανακοίνωση η διοικούσα Επιτροπή ''απαντάει'' σε δημοσιεύματα που έκαναν λόγω για... ''σωτήρες'' και δίνει το σύνθημα για το αυριανό ματς στο ''Γεντί Κουλέ'' με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Απο την Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Τα τελευταία 24ωρα επιχειρείται μια προσπάθεια λαικισμού και εκμετάλλευσης, του ονόματος του ΟΦΗ. Θα πρέπει να τονίσουμε προς όλους, ότι σωτήρες δεν υπάρχουν, αλλά μόνο άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν.

Οι άνθρωποι που σήμερα βοηθούν τον ΟΦΗ, είναι στρατιώτες, εθελοντές, προσφέρουν στην ομάδα που αγαπάνε, γιατί θέλουν να την δουν εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται.

Μάλιστα οι περισσότεροι  από αυτούς, δεν επιζητούν καν την δημοσιότητα.

Οσο για μας, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής θα συνεχίσουμε να τρέχουμε, να ξενυχτάμε, να παρακαλάμε αν χρειαστεί, για το καλό της ομάδας μας. Γουστάρουμε και το κάνουμε από ΑΓΑΠΗ και μόνο, για τoν ΟΦΗ μας. Ας μας ειρωνεύονται κάποιοι. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, με στόχο ΜΟΝΟ το καλό της ομάδας.

ΟΛΟΙ γήπεδο αύριο.

Εχουμε ΑΓΩΝΑ.Για μας, αυτό είναι η πιο σημαντικό από ΟΛΑ.

Μια ακόμη νίκη και προχωράμε.Τα υπόλοιπα είναι απλά για λαϊκή κατανάλωση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.