Θέλει τριπλό «ποδαρικό» ο ΟΦΗ

10:10 | 03/01/2021

Στο σημερινό ματς κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται το μεσημέρι (15.00-Capitano.gr) από τους «κυανοκίτρινους», σ’ ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο, με την ομάδα του Γιώργου Σίμου να στοχεύει σε τριπλό «ποδαρικό».

Από την μια, δηλαδή, ο Όμιλος θέλει να μπει νικηφόρα στο 2021, αφού η αναμέτρηση απέναντι στο σύνολο του Δέλλα είναι η πρώτη για το νέο έτος.

Από την άλλη, ο ηρακλειώτικος σύλλογος θα προσπαθήσει να κάνει «ποδαρικό» στις επιτυχίες μέσα στο Αγρίνιο σε επίπεδο Α’ Εθνικής.

Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει πετύχει «διπλό» και οι έως τώρα 4 νίκες του είναι για το Κύπελλο Ελλάδας και τη Β’ Εθνική.

Πρόκειται, επίσης, για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου και στόχος του είναι να τον ξεκινήσει ιδανικά.

Οι «ασπρόμαυροι» θα ψάξουν το «διπλό», προκειμένου να μη χάσουν την επαφή τους με την πρώτη εξάδα, καθώς με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορούν να βρεθούν ακόμη και μέσα στο γκρουπ των πλέι οφ.

Ο ΟΦΗ παρουσιάζεται φέτος πιο ουσιαστικός μακριά από την έδρα του και φυσικά θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει τη… φήμη του, μιας και από τα συνολικά 4 μέχρι σήμερα «τρίποντα» του, τα 3 εξ’ αυτών είναι εκτός «Γεντί Κουλέ».

Μπορεί να υπάρχει πίστη για τη νίκη, ωστόσο άπαντες βλέπουν με μεγάλη προσοχή το ματς, επειδή ο αντίπαλος είναι επικίνδυνος, ενώ έχει ανάγκη τους βαθμούς για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Για ακόμη μία φορά, μάλιστα, ο Όμιλος πρέπει να βάλει στο «παιχνίδι» και την παράμετρο των απουσιών, μιας και τα προβλήματα είναι και πάλι πολλά και σημαντικά.

Νοκ-άουτ έχουν τεθεί οι ντε Γκουζμάν, Σόουζα, Μαρινάκης, Ναμπί, Σακόρ, Βαζ, Γιάννου και Γιαννούλης.

Οι επιλογές έχουν μειωθεί για τον 42χρονο προπονητή, όμως το ζητούμενο παραμένει το ίδιο για την ομάδα του Ηρακλείου, η οποία θέλει να παρουσιάσει βελτιωμένο αγωνιστικό «πρόσωπο», να επιβάλλει το δικό της ρυθμό στη συνάντηση και να πάρει τη νίκη, που θα βοηθήσει αρκετά και στο κομμάτι της ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γρίφος» η ενδεκάδα

Σουρνάκης: «Όλα για τη νίκη»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.