«Θέλω να ξεπεράσω τον... Τσιλιανίδη»

08:10 | 27/10/2019

Η εικόνα του ΟΦΗ, η δική του παρουσία και τα «σενάρια». Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης στο Capitano.gr.

Ο μέσος του Ομίλου μάς μίλησε στη μεικτή ζώνη, μετά το τέλος του σαββατιάτικου αγώνα με την Ξάνθη και έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο μετρημένος χαρακτήρας είναι, οριοθετώντας τους στόχους του.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος είναι εκ των πρωταγωνιστών της τρέχουσας σεζόν, στάθηκε στην παρουσία του, αναφέρθηκε στην αγωνιστική εικόνα, ενώ απάντησε στα σενάρια που γράφονται δεξιά κι αριστερά για ενδιαφέρον ξένων ομάδων.

Αρχικά, ο «Τσίλια» μίλησε για τη νίκη επί της δυσκολοκατάβλητης Ξάνθης: «Το ματς κρίθηκε στην αγωνιστικότητα που είχαμε. Ημασταν πιστοί στο πλάνο σε όλο το 90λεπτο. Είχαμε έναν αντίπαλο που έπαιξε καλή άμυνα, μας δυσκόλεψε, κλείστηκε πίσω και προσπάθησε να παίξει στην αντεπίθεση. Δικαιωθήκαμε και πήραμε τη νίκη».

Και συνέχισε: «Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση. Έτσι κερδίζουμε και τον σεβασμό των αντιπάλων και ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας. Εκεί επικεντρωνόμαστε, στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς στο αγωνιστικό κομμάτι».

«Μόνο ο ΟΦΗ στο μυαλό μου»

Όσον αφορά στα δικά του πεπραγμένα εφέτος, υπογράμμισε: «Η στατική λέει πολλά, όντως κάνω μία παραγωγική χρονιά, αλλά αυτό που πρέπει να κοιτάξω είναι βελτιώνομαι συνεχώς για να βοηθάω τον ΟΦΗ. Δεν κοιτάζουμε τα νούμερα, δεν ασχολούμαστε με αυτά. Εγώ κοιτάζω να ξεπερνώ τα όριά μου και στόχος μου είναι να γίνομαι ολοένα καλύτερος και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Τέλος, σε ερώτηση για τα «μάτια» ξένων ομάδων προς το πρόσωπό του, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι βάζει τον ΟΦΗ πάνω απ' όλα: «Δεν ασχολούμαι με αυτά, πολλές φορές γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν. Στο τέλος όλοι θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Εγώ το τονίζω ξανά, κοιτάζω μόνο τον ΟΦΗ και θέλω να τον βοηθάω. Κοιτάζω πώς μπορώ να γίνω ακόμα καλύτερος. Στο τέλος όλοι θα πάρουν ό,τι τους αξίζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Ξάνθη 2-0: «Παρέλαση» στο Γεντί Κουλέ

Τα highlights της νίκης του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ δεν έχει αντίπαλο στο Γεντί Κουλέ

Όλα τα ρεπορτάζ από το ματς του Σαββάτου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.