Θετικά τα πρώτα δείγματα του Εμπεσίλιο

08:11 | 13/07/2018

Ικανοποιητική είναι η εικόνα που παρουσιάζει στις ως τώρα προπονήσεις του ΟΦΗ όπου λαμβάνει μέρος ο Κάιλ Εμπεσίλιο.

Ο 24χρονος μέσος για τον οποίο ενημερωθήκατε από το Capitano.gr, δείχνει ότι κερδίζει τις εντυπώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως έχει ληφθεί απόφαση για την απόκτησή του. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας θα τον δει και τις επόμενες ημέρες και σε συνδυασμό με άλλες παραμέτρους που υπάρχουν, θα κρίνει οριστικά το αν ο ΟΦΗ θα τον εντάξει στο δυναμικό του ή όχι. 

Το ότι συνεχίζει να προπονείται με την κρητική ομάδα, είναι δείγμα του ότι δεν έχουν περάσει απαρατήρητες οι τεχνικές του ικανότητες. Παρόλα αυτά δεν αρκούν μόνο αυτές προκειμένου να γίνει η μετεγγραφή. Μέσα στο επόμενο διάστημα, πιθανότατα πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Καρπενήσι, θα υπάρξουν οι εξελίξεις. Ακόμα όμως και αν δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι ως τότε και ο Εμπεσίλιο είναι μέσα σε αυτούς που θα ταξιδεύσουν στην πόλη της Ευρυτανίας, τότε οι πιθανότητες να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ θα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. 

Εξάλλου η περίπτωση αυτή δεν επηρεάζει τον μετεγγραφικό σχεδιασμό που υπάρχει στον Όμιλο, καθώς θα πρόκειται για μια επιπλέον λύση. Είναι από τις χαρακτηριστικές περιπτώσεις «αν προκύψει κάτι καλό»… Στο επίκεντρο του ΟΦΗ για τις επόμενες και πιθανότατα τελευταίες μετεγγραφικές κινήσεις, είναι επιθετικός και κεντρικός αμυντικός. Και στις δύο θέσεις, οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας φαίνεται πως προκρίνουν περιπτώσεις παικτών από την ξένη αγορά. 

Ο Αραβίδης για την επίθεση και ο Σαρρής για την άμυνα παραμένουν στα υπόψη, αλλά δεν δείχνουν να είναι οι πρώτες επιλογές, αν και με τον Ηρακλειώτη αμυντικό οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο. Αντίθετα ο Τάσος Παπάζογλου ο οποίος επίσης απασχόλησε τον ΟΦΗ απομακρύνεται, καθώς τόσο αγωνιστικοί, όσο και οικονομικοί λόγοι δεν καθιστούν την ένταξή του στην ομάδα να είναι εφικτή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.