Θετική διάθεση για συμφωνία στις περικοπές

ΟΦΗ

Οι συζητήσεις της διοίκησης και των παικτών του ΟΦΗ για το θέμα των περικοπών έγιναν σε καλό κλίμα.

Το θέμα είναι σίγουρα λεπτό και χρειάζεται ανάλογους χειρισμούς. Ο κορωνοϊός προκάλεσε οικονομική ζημιά στις ομάδες, αφού τα έσοδα τους μειώθηκαν αρκετά και η… μπάλα πήρε φυσικά και τον Όμιλο.

Η χρονιά, όπως όλα δείχνουν, θα ολοκληρωθεί, ωστόσο οι απώλειες στα ταμεία των ΠΑΕ είναι τέτοιες, που φέρνουν υποχρεωτικώς μειώσεις στα συμβόλαια.

Αρχική πρόθεση της Super League 1 ήταν να δράσει στο συγκεκριμένο θέμα ενιαία και ν’ παρθεί μια κοινή απόφαση για το ύψος των περικοπών.

Όσο περνάνε, βέβαια, οι μέρες αυτό μοιάζει δύσκολο και το Capitano.gr σας έχει ενημερώσει ότι οι ιθύνοντες του ηρακλειώτικου συλλόγου έχουν κάνει ένα πρώτο σχεδιασμό, εφόσον κάθε ομάδα κινηθεί αυτόνομα, «σενάριο» που πλέον μοιάζει πολύ πιθανό.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, μάλιστα, έχουν ήδη μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές για το ζήτημα, το οποίο χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

Αποφάσεις φυσικά και δεν έχουν παρθεί, καθώς ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν τα σωματεία της Super League 1 προχωρήσουν μαζί ή όχι.

Το θετικό, πάντως, είναι πως το κλίμα των συζητήσεων ήταν πολύ καλό και από πλευράς παικτών υπήρξε μια κατανόηση για την όλη κατάσταση.

Και η διοίκηση από τη μεριά της γνωρίζει πως πρέπει να δημιουργήσει ένα πλάνο, προκειμένου να μείνουν άπαντες όσο γίνεται περισσότερο ικανοποιημένοι.

Είναι, επίσης, δεδομένο ότι το «ψαλίδι» δε θα είναι το ίδιο σε όλα τα συμβόλαια. Το ύψος τους, έτσι, θα καθορίσει ουσιαστικά και το μέγεθος των περικοπών σε κάθε περίπτωση, ενώ στο ρόστερ υπάρχει και η… πιτσιρικαρία, που λογικά τα μέτρα δε θα την «αγγίξουν».

Όπως και για τις υπόλοιπες ομάδες, έτσι για τον ΟΦΗ οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες, όσον αφορά στο κομμάτι αυτό, όμως στον Όμιλο επικρατεί η πεποίθηση πως δε θα προκύψουν ουσιαστικά προβλήματα για το τελικό deal.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θέλουν να είναι έτοιμοι στον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.