They 're coming home!

23:55 | 03/07/2021

Η Αγγλία διέλυσε 4-0 την Ουκρανία στη Ρώμη και επιστρέφει στο Γουέμπλεϊ για τον ημιτελικό με τη Δανία την Τετάρτη

Η Αγγλία πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό απέναντι στην Ουκρανία, «σκοτώνοντας» την ομάδα του Άντρι Σεφτσένκο στο λυκαυγές κάθε ημιχρόνου και δημιουργώντας από νωρίς τη βάση επί της οποίας στήριξε την πρόκριση στους ημιτελικούς του EURO 2020, οι οποίοι, όπως και ο τελικός, θα φιλοξενηθούν στο Γουέμπλεϊ.

Τα «τρία λιοντάρια» συνέτριψαν τους Ουκρανούς με 4-0 στο «Ολίμπικο» της Ρώμης χάρη στα γκολ των Χάρι Κέιν (4΄, 50΄), Χάρι Μαγκουάιρ (46΄), Τζόρνταν Χέντερσον (63΄) και θα παίξουν στις 7 Ιουλίου με τη Δανία στο μεγαλοπρεπές γήπεδο του Λονδίνου, για μια θέση στον τελικό της 11ης Ιουλίου.

Ταυτόχρονα, το συγκρότημα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φτάνει για τρίτη φορά στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μετά το 1968 στην Ιταλία όπου η Αγγλία ήταν τρίτη νικώντας με 2-0 τη Σοβιετική Ένωση και το 1996, στο τουρνουά που διοργάνωσε η ίδια και στο οποίο μοιράστηκε την τρίτη θέση με την Γαλλία.

Οι συνθέσεις:

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Άντρι Σεφτσένκο): Μπούστσαν, Ζαμπάρνι, Κριβτσόφ (36΄ Τσιγκάνκοφ), Ματβιγένκο, Καραβάεφ, Σίντορτσουκ (64΄ Μακαρένκο), Σαπαρένκο, Ζιντσένκο, Μικολένκο, Γιαρμολένκο, Γιάρεμτσουκ.

ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο (65΄ Τρίπιερ), Φίλιπς (65΄ Μπέλινγχαμ), Ράις (57΄ Χέντερσον), Σάντσο, Μάουντ, Στέρλινγκ (65΄ Ράσφορντ), Κέιν (73΄ Κάλβερτ-Λιούιν).


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.