This is... Ergotelis

16:55 | 10/11/2018

Τρίτη νίκη και δεύτερο διπλό (2-0 στη Σπάρτη) για το «τρένο» του Εργοτέλη που συνεχίζει αήττητος στη Football League.

Ο Εργοτέλης συνεχίζει ακάθεκτος και με το εύκολο 2-0 επί της Σπάρτης εκτός έδρας έκανε το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα της Football League, με τους Τσέλιο και Μπουρσέλη να πετυχαίνουν τα γκολ του σπουδαίου διπλού.

Ο Εργοτέλης μπήκε στο γήπεδο με ξεκάθαρη διάθεση να αιφνιδιάσει τη Σπάρτη, αλλά παρά την αρχική ορμή, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν σχετικά γρήγορα. Η κρητική ομάδα, όμως, ευτύχησε να βρει το γκολ λίγο μετά τη συμπλήρωση του 20λεπτου και συγκεκριμένα στο 21' όταν ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι μετά από χέρι του Κωνσταντινόπουλου, απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους γηπεδούχους. Ο Τσέλιος ευστόχησε από την άσπρη βούλα και ο Εργοτέλης πήρε το προβάδισμα και ουσιαστικά έβαλε δύσκολα στην ομάδα της Σπάρτης.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς τη μεγάλη φάση, εκτός του πέναλτι, ενώ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο Εργοτέλης κρατούσε με άνεση το υπέρ του 1-0. Είναι χαρακτηριστικό πως η μοναδική τελική ήταν αυτή του Μπουτσάκη, σε σουτ που απέκρουσε εύκολα ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Με το χρόνο να περνά ο Εργοτέλης έγινε πιο επιθετικός, έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία στο 67' με Ενφορντ και Ιατρούδη και τελικά βρήκε το δεύτερο γκολ με τον Μπουρσέλη, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στη θέση του Μπουτσάκη. Συγκεκριμένα, στο 72' με ωραία εκτέλεση φάουλ «σκότωσε» τις όποιες ελπίδες της Σπάρτης, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Στις καθυστερήσεις οι «κιτρινόμαυροι» είχαν και δοκάρι με τον Εφορντ για να μεγαλώσουν το σκορ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΣΠΑΡΤΗ: Σταματόπουλος, Κοζάκης, Βλάχος, Κολτσίδας, Φραγκούλης, Τιέντσε, Στογιάνοβιτς, Καψάσκης, Καινούργιος (65' Βλαχομήτρος), Κωνσταντινόπουλος (80' Σαραντόπουλος), Μαντζίρης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Μπουτσάκης (70' Μπουρσέλης), Γιακούμπου, Μπάτζιος, Μπρους, Λαμπάκης (86' Οικονόμου), Τσέλιος, Ιατρούδης, Εφορντ, Κουατένγκ (46' Καπνίδης)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.