Θλάση ο Νέιρα, αναμονή για Φελίπε

ΟΦΗ

Δύο σημαντικά προβλήματα για τον Βάλντας Νταμπράουσκας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Πάνω που ο Βάλντας Νταμπράουσκας είχε συνηθίσει να μην αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, ήρθαν δύο σημαντικά που προκαλούν «πονοκέφαλο».

Το πρώτο έχει να κάνει με τον Νέιρα. Ο Αργεντινός μέσος που τραυματίστηκε στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου και απουσίασε από το ματς με τον Άρη, υπέστη θλάση β' βαθμού στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού.

Αυτό σημαίνει ότι ο Χουάν Νέιρα θα απουσιάσει τρεις με τέσσερις εβδομάδες από την αγωνιστική δράση και θα επιστρέψει στη διάθεση του προπονητή του στη διάρκεια των πλέι άουτ.

Το άλλο πρόβλημα έχει να κάνει με τον Λουίζ Φελίπε. Ο Βραζιλιάνος φορ δεν πρόλαβε καλά-καλά να παίξει κόντρα στον Άρη και αποχώρησε τραυματίας. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για μυικό τραυματισμό και την Πέμπτη θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβώς πρόβλημα και ο χρόνος απουσίας του.

Ο ΟΦΗ θα πάει στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας, με Ιωνικό, ΑΕΚ και Λεβαδειακό δεδομένα χωρίς τον Νέιρα και μένει να δούμε πόσο θα μείνει εκτός ο Λουίζ Φελίπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ αισθάνεται άβολα στην τοποθεσία «Γεντί Κουλέ»

Επιστροφή Διαμαντή στις προπονήσεις

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.