Τηλεμαραθώνιος αλληλεγγύης από τον ΠΣΑΠ

19:24 | 02/04/2020

Αξιέπαινη πρωτοβουλία από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Για να στηρίξει τη «μάχη» κατά του κορωνοϊού, ο ΠΣΑΠ σε συνεργασία με την ιστοσελίδα gazzetta.gr διοργανώνει την Παρασκευή (03/04) από τις 18:00 και για όσο κριθεί αναγκαίο, τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την ενίσχυση με ιατρικό εξοπλισμό των νοσοκομείων της χώρας και φυσικά των γιατρών και των νοσηλευτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Η σχετική ενημέρωση: «Ο ΠΣΑΠ σε συνεργασία με την ιστοσελίδα gazzetta.gr θα διοργανώσει την Παρασκευή 3 Απριλίου από τις 18:00 και για όσο κριθεί αναγκαίο, τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης για την ενίσχυση με ιατρικό εξοπλισμό των νοσοκομείων της χώρας και φυσικά των γιατρών και των νοσηλευτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που παρακολουθείτε με κομμένη την ανάσα τα όσα συμβαίνουν γύρω μας και σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στο εγχείρημά μας. Με κόστος λιγότερο από έναν καφέ, στέλνοντας από σήμερα μήνυμα με τη λέξη ΠΣΑΠ στο 54888 ή καταθέτοντας χρήματα στον λογαριασμό που υπάρχει για τον συγκεκριμένο σκοπό, θα παρέχετε περισσότερα «όπλα» στο υγειονομικό προσωπικό της πατρίδας μας, ώστε να κερδίσει τη μάχη».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.