Θλίψη για τον χαμό του Γιάννη Κριθινάκη

16:40 | 25/07/2018

''Έφυγε'' στα 53 του χρόνια ο έμπειρος Ηρακλειώτης διαιτητής

Το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και η κρητική διαιτησία πενθεί τον χαμό του Γιάννη Κριθινάκη, ο οποίος έφυγε στα 53 του χρόνια, μη μπορώντας να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τους τελευταίους μήνες.

Ο εκλιπών ήταν εκπαιδευτικός και αξιολογημένος διαιτητής για πολλά χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες μέχρι και την Β’ Εθνική την δεκαετία του ’90 ενώ διετέλεσε επίσης τρία χρόνια βοηθός Α’ Εθνικής και δύο χρόνια 4ος διαιτητής Α’ Εθνικής. Τα τελευταία χρόνια ήταν παρατηρητής διαιτησίας στον τοπικό Σύνδεσμο. Ήταν παντρεμένος με τη Σίσσυ Κουναλάκη (κόρη του παλαίμαχου διαιτητή Γιώργου Κουναλάκη και αδερφή του πρώην προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Ηρακλείου Κώστα Κουναλάκη) και είχε αποκτήσει δύο κόρες, με τον χαμό του να προκαλεί ανείπωτη θλίψη σε όλη την οικογένεια. Το 2014 είχε τεθεί επικεφαλής μίας δημοτικής κίνησης για την δημαρχία του δήμου Μινώα Πεδιάδος, ως ενεργό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΗ, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιάννη Κριθινάκη. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί την Πέμπτη στις 11.30 στο αγαπημένο χωριό του, Παναγιά Πεδιάδος, όπου διετέλεσε ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης στα θέματα Αθλητισμού, Νίκος Συριγωνάκης:

''Σήμερα αποχαιρετούμε για την γειτονιά των Αγγέλων ,ένα Πολυτάλαντο Συμπολίτη μας, ένα Επιστήμονα, ένα Αξιόλογο Παιδαγωγό.Ο Γιάννης Κριθινάκης κατάφερε να γίνει σπουδαίος, Απαραίτητος, Αγαπητός και Εξαίρετος Σύζυγος, Πατέρας, Φίλος και Συνεργάτης, αφήνοντας τη δική του ξεχωριστή πινελιά στην Κοινωνία μας.Ο θάνατος του έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη και αποτελεί μεγάλη απώλεια για τον  Αθλητικό Κόσμο  της Κρήτης και όχι μόνο .Εκφράζω τα θερμά μου Συλλυπητήρια στην Οικογένεια του και ο Θεός να τον Αναπαύσει.'' 

*Το Capitano.gr εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Γιάννη Κριθινακη και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.