Φερέιρα: Η περιπέτεια στη Βραζιλία, η Ολλανδία και ο... Τσιλιανίδης

ΟΦΗ

Τα δεδομένα που άλλαξαν λόγω Τσιλιανίδη, η… περιπέτεια στη Βραζιλία και το ενδεχόμενο ο εξτρέμ του ΟΦΗ να μην πάει Ολλανδία με την ομάδα

Ο Φελίπε Φερέιρα Σόουζα βρίσκεται ακόμη μία φορά στο επίκεντρο για τον Όμιλο. Μετά το ονειρεμένο ξεκίνημα του στους «ασπρόμαυρους», η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, κυρίως λόγω των σοβαρών τραυματισμών που έχει περάσει.

Ο λατινοαμερικανός μεσοεπιθετικός αρχικά έμοιαζε να μη βρίσκεται στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια και το πιθανότερο ήταν να παραχωρηθεί δανεικός.

Η άσχημη, ωστόσο, εξέλιξη με τον Τσιλιανίδη άλλαξε, σύμφωνα με πληροφορίες, τα δεδομένα και ο 23χρονος παίκτης θα έπαιρνε την ευκαιρία του.

Ο Μακεδόνας άσος θα μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης, ενώ πάντα υπάρχει ο κίνδυνος ενός νέου τραυματισμού, οπότε ο Φερέιρα θα ήταν μια επιλογή στο ρόστερ και θα είχε την ευκαιρία να δείξει ότι βρήκε ξανά τον καλό εαυτό του.

Όλα αυτά, βέβαια, υπό… φυσιολογικές συνθήκες. Γιατί ο νεαρός παίκτης αναμένεται ν’ αργήσει να επιστρέψει από την πατρίδα του, όπου μετέβη για τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Μια μικρή… περιπέτεια τον κρατάει φαίνεται παραπάνω στη Βραζιλία, ενώ δεν ήρθε-δικαιολογημένα-στην ώρα του στην Ελλάδα, για να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Εφόσον, έτσι, καθυστερήσει κι άλλο η άφιξη του στην Κρήτη, δεν αποκλείεται να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή του ΟΦΗ, που θα ταξιδέψει για την Ολλανδία, για το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να μεταβεί αργότερα και να χάσει το πρώτο μέρος της δουλειάς στο εξωτερικό.

Όπως και να’ χει, ο Φερέιρα παραμένει ένα σημαντικό «κεφάλαιο» για τον Όμιλο και ο ίδιος καλείται να ανταπεξέλθει στις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν.

Το διάστημα των διακοπών δούλεψε πολύ με ατομικές προπονήσεις, έχει διάθεση να επανέλθει, όμως φυσικά πρέπει να το δείξει και με πράξεις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.