Το κρίσιμο «σταυροδρόμι» του Φελίπε

ΟΦΗ

Ο Φερέιρα Σόουζα ξέρει πως ήρθε η ώρα των αποδείξεων.

Το story είναι γνωστό… Ήρθε άγνωστος στον ΟΦΗ, είχε ονειρεμένο ξεκίνημα και πάνω που άπαντες έκαναν λόγο για… φλέβα χρυσού, ακολούθησαν οι συνεχόμενοι τραυματισμοί.

Και ο Φελίπε Φερέιρα Σόουζα… αγνοείται. Ο Βραζιλιάνος αποτέλεσε μία-τηρουμένων των αναλογιών-μεγάλη επένδυση για τον Όμιλο, η οποία, ωστόσο, δεν έχει ακόμη αποδώσει τα αναμενόμενα.

Άλλη μία… σκληρή χρονιά ολοκληρώθηκε για τον λατινοαμερικανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεν κατάφερε να βοηθήσει τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Το πιο σημαντικό, πάντως, είναι πως και ο ίδιος δείχνει πλέον να έχει καταλάβει ότι τα περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν και δεν… πάει άλλο. Κάτι πρέπει ν’ αλλάξει προς το καλύτερο.

Αυτό το διάστημα βρίσκεται στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Δεν αφήνει τον χρόνο να περάσει και… λιώνει στο γυμναστήριο, προκειμένου να γυρίσει στον ιδανικότερο βαθμό ετοιμότητας.

Το πιο πιθανό, βέβαια, είναι να γυρίσει για να φύγει ξανά. Δεν είναι ψέμα πως στις προθέσεις του ΟΦΗ είναι να παραχωρηθεί δανεικός σε σύλλογο, που θα μπορεί να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να βρει και πάλι τον ρυθμό, που τόσο πολύ του λείπει.

Το σημαντικό, μάλιστα, είναι πως κι εκείνος βλέπει θετικά τη συγκεκριμένη προοπτική και γνωρίζει πως για να πάρει φανέλα βασικού στους «ασπρόμαυρους» θα πρέπει να βρει προσωρινά άλλη ποδοσφαιρική «στέγη» για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο Φερέιρα, έτσι, αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία με το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια, αλλά στη συνέχεια να παραχωρηθεί σε κάποιο κλαμπ, που θα του δώσει τη δυνατότητα να «γράψει» αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, βέβαια, δε θα είναι ο μοναδικός που θ’ ακολουθήσει το συγκεκριμένο «δρόμο», αφού, όπως όλα δείχνουν, θα φύγουν κι άλλοι ως δανεικοί σε Ελλάδα ή εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρατάει αυτούς που θέλει

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.