Τι άλλο θα δούμε;

SMS
10:11 | 04/03/2019

Όσοι παρακολουθούν ΟΦΗ φέτος, τα έχουν δει ΟΛΑ!

Είναι φανερό ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται σε σύγχυση. Το άγχος και η νευρικότητα είναι, δυστυχώς, δίπλα στην ομάδα και δεν έχουν απομακρυνθεί λεπτό από την έναρξη της χρονιάς. Αυτό αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα και η λέξη (σύγχυση) αποδίδει αυτό που αντακλά φέτος η κρητική ομάδα στο χορτάρι. Ο Όμιλος προσπαθεί να παράξει ποδόσφαιρο, να πάρει τις νίκες και να κερδίσει την παραμονή μέσα από αυτό, όμως όλα αυτά που έχουν συμβεί φέτος, δεν βοηθούν.

Η κρητική ομάδα έχασε χθες ακόμα μια ευκαιρία. Πέρα από αυτές των ποδοσφαιριστών του, ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να κερδίσει ακόμα μια φορά έναν αντίπαλο που είναι του χεριού του, σε έναν αγώνα που είναι καλύτερος στα 90 λεπτά και όμως δεν βρίσκει δίχτυα. Να μετρήσουμε πόσες φορές έχει γίνει αυτό φέτος; Μάταιο. 

Τι άλλο θα δούμε φέτος, αναρωτιούνται πολλοί. Μια ομάδα που κέρδισε με πάθος Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ''Γεντί Κουλέ'', να χάνει από τον Άρη ενώ κερδίζει μέχρι το 85' 1-0,  να μην κερδίζει εντός Πανιώνιο - Ξάνθη - Λαμία - Λαρισα - Απόλλωνα (πότε ξανάγινε αυτό), να αλλάζει σε μια χρονιά διοίκηση και προπονητή, να βλέπει στο χορτάρι... άλλη ομάδα από τον Ιανουάριο και μετά και ένα γήπεδο να αντικρίζει τους.... Βαζ και Πέρσον να χάνουν αυτά που δεν χάνονται στα must win παιχνίδια. Δεν είναι λίγα δεδομένα αυτά, και είμαστε ακόμα στον Μάρτιο.

Από ένα ''μαχόμενο'' σύνολο με χαμηλή ποιότητα, ο ΟΦΗ μετατράπηκε σε έναν μπερδεμένο σύνολο με αρκετές επιθετικές αρετές. Ο ΟΦΗ άλλαξε πολλά σε λίγο χρονικό διάστημα, μπερδεύτηκε και μπέρδεψε τον κόσμο του, και αυτό είναι που πληρώνει. Παίκτες την μια αγωνιστική βασικοί, την επόμενη στην... εξέδρα. Από την αρχή της σεζόν ο ΟΦΗ ήταν ''ζαλισμένος'' και απροετοίμαστος Superleague.. 

Η διοίκηση πήρε ρίσκο, ο Γιάννης Σαμαράς είχε αναφερθεί από νωρίς στην... περίπτωση του υποβιβασμού. Ίσως, χθες ήταν η τελευταία ευκαιρία του ΟΦΗ, περισσότερο ψυχολογικά. Πως θα ''σηκωθεί' το ποδοσφαιρικό τμήμα μετά το χθεσινό; Ακόμα και να αναγεννηθεί, είναι δύσκολο να προλάβει. H απάντηση έπειτα από 7 αγώνες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κόουτς, παρ'το αλλιώς

ΟΦΗ-ΑΕΛ 0-0: Στο χείλος του γκρεμού...

Δείτε τι δήλωσαν Βέρα και Ισις

Ούτε τώρα βοήθησε η Παναγιά...

Δείτε τα στιγμιότυπα του ΟΦΗ-ΑΕΛ

Αποδοκιμασίες στο Γεντί Κουλέ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.