Τι γίνεται με τις αποχωρήσεις στον ΟΦΗ;

08:14 | 17/01/2019

Οι μεταγραφικές κινήσεις προχωράνε, όμως το θέμα των αποχωρήσεων μένει στάσιμο.

Το «λίφτινγκ» που περνάει ο ΟΦΗ στο χειμερινό μεταγραφικό «παζάρι» έχει ξεκινήσει, ωστόσο η ολοκλήρωση για την αναδόμηση του ρόστερ έχει ακόμη «δρόμο». Το κομμάτι που αφορά στις προσθήκες προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Τέσσερις παίκτες έχουν ήδη αποκτηθεί, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες είναι πιθανό ν’ ακολουθήσει ακόμη μία ανακοίνωση. Στον αντίποδα, ωστόσο, από το «μέτωπο» των αποχωρήσεων δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις. Γιατί είναι λογικό πως για να έρθουν παίκτες, πρέπει να φύγουν κιόλας.

Στην παρούσα φάση το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου αριθμεί 32 ποδοσφαιριστές (μαζί με τους 4 πιτσιρικάδες από την Κ19), κάτι που σημαίνει πως υπάρχει… υπερφόρτωση και ενώ αναμένεται να γίνουν 3 ή 4 ακόμη μεταγραφές.

Από το τωρινό υλικό ο μοναδικός που θεωρείται παρελθόν, αν και δεν έχει αποδεσμευτεί και επίσημα, είναι ο Αραβίδης, που βρίσκεται σε ειδική άδεια. Ακόμη, δηλαδή, και ο Κομεσίδης, που έχει ενημερωθεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ότι δεν υπολογίζεται, προπονείται κανονικά με τους «ασπρόμαυρους».

Το ερώτημα που εύλογα προκύπτει είναι ποιοι θα μπουν στη λίστα των αποχωρήσεων; Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά, ενώ φημολογούταν το προηγούμενο διάστημα ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις.

Το θέμα είναι πως για να προχωρήσουν και οι υπόλοιπες κινήσεις στα μεταγραφικά, θα πρέπει να σημειωθεί και κάτι «χειροπιαστό» σχετικά με τους παίκτες που δε θα συνεχίσουν στον ΟΦΗ. Και ανέκαθεν το κομμάτι των αποχωρήσεων μέσα στον Ιανουάριο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και δεν αποκλείεται να… τραβήξει. Το ιδανικό για τον Όμιλο θα ήταν να ξεκαθαρίσει το τοπίο άμεσα, προκειμένου να πάρει το ρόστερ την τελική του εικόνα το δυνατόν συντομότερο.

  

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.