Τι ισχύει με ΟΦΗ και Μάνο

SMS
20:00 | 16/01/2019

Ο ΟΦΗ ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του Δημήτρη Μάνου, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που τον έστειλε στον ΠΑΣ.

Το σίριαλ Μάνου κράτησε για λίγες ημέρες από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η πρόθεση του Ολυμπιακού να δοθεί δανεικός μέχρι την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ωστόσο, αυτές τις λίγες μέρες που μεσολάβησαν έγινε «χοντρό» παιχνίδι από πολλές ομάδες που ήθελαν τον ποδοσφαιριστή, μεταξύ αυτών και ο ΟΦΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr που επιβεβαιώνονται από την Αθήνα, ο ΟΦΗ ενδιαφέρθηκε για τον πρώην παίκτη του και μάλιστα ήταν αυτός που έκανε την πιο ξεκάθαρη πρόταση στον Ολυμπιακό για να τον κάνει δικό του. 

Οι Κρητικοί ήθελαν τον παίκτη για μεγάλο χρονικό διάστημα, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του (κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμα και για ολική κάλυψη του συμβολαίου), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρότειναν στους Πειραιώτες να γίνει το καλοκαίρι εκ νέου συζητήση για το ενδεχόμενα αγοράς του!

Το τελευταίο έχει την ξεχωριστή του σημασία σε ό,τι έχει να κάνει με το προσεχές καλοκαίρι, αφού αν ο Μάνος επιστρέψει από τον ΠΑΣ στον Ολυμπιακό και δεν υπολογίζεται ξανά από τον Πέδρο Μαρτίνς, τότε στο κάδρο ενδέχεται να μπει το ενδεχόμενο πώλησής του οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο ενδοαφέρον από πλευράς ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα, λοιπόν, κοίταξε «ζεστά» την υπόθεση του πρώην παίκτη της όχι μόνο για την τρέχουσα χρονιά, αλλά και σε βάθος χρόνου θέλοντας να ενισχύσει το ρόστερ της βλέποντας πως με τα τωρινά δεδομένα ο παίκτης δύσκολα θα βρει θέση στον Ολυμπιακό.

Από πλευράς ΠΑΣ δεν τέθηκε θέμα αγοράς του Μάνου το καλοκαίρι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από Γιάννινα στην τελική έκβαση του θέματος έπαιξε ρόλο ο Ολυμπιακός που επέλεξε τη συγκεκριμένη ομάδα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον δανεισμό του παίκτη είχε εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον και ο Αρης, αλλά τελικά έκανε πίσω κοιτάζοντας άλλες περιπτώσεις.

Οσον αφορά στον ίδιο τον Μάνο, ουσιαστικά δεν είχε λόγο στην τελική απόφαση, περιμένοντας αυτό που θα επιλέξουν οι επικεφαλής στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός επιθετικός προφανώς και θα ήθελε να επιστρέψει στον ΟΦΗ, σε ένα μέρος και ένα περιβάλλουν που γνωρίζει πάρα πολύ καλά.

Διαβάστε επίσης:

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Δημήτρης Μάνος

Τα αποτελέσματα για το poll του Capitano.gr για τον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.