Τι ισχύει με τις αποχωρήσεις στον ΟΦΗ

20:21 | 30/12/2020

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να φύγουν ποδοσφαιριστές από τον Όμιλο τον Ιανουάριο.

Δεν θ’ αποτελέσει έκπληξη αν στο χειμερινό «παζάρι» υπάρξουν και αποχωρήσεις στον ΟΦΗ. Το συγκεκριμένο «σενάριο», μάλιστα, μοιάζει αρκετά πιθανό.

Το ρόστερ είναι ήδη αρκετά μεγάλο, οπότε δεν πρέπει ν’ αποκλειστεί κάτι τέτοιο. Είτε, δηλαδή, με τη μορφή δανεισμού, είτε «διαζυγίου» ή ακόμη και μέσω πώλησης κάποιου παίκτη των «ασπρόμαυρων».

Από το καλοκαίρι, εξάλλου, είχαν ακουστεί και είχαν γραφτεί πράγματα για αποχωρήσεις, οπότε ίσως να συμβούν μερικούς μήνες αργότερα.

Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Γιώργου Σίμου είναι πολύ «γεμάτο» και δεν είναι υπερβολή πως απαιτείται μία μείωση.

Έχουν προκύψει φυσικά πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών από το ξεκίνημα της περιόδου, αλλά και πάλι ο αρχικός σχεδιασμός πρόβλεπε λιγότερες μονάδες.

Αυτή φυσικά είναι η μία όψη του νομίσματος. Και αυτό γιατί η δεύτερη θέλει την πιθανή αποχώρηση ποδοσφαιριστών να δημιουργεί ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση.

Στην παρούσα φάση η απόλυτη προτεραιότητα για τον ΟΦΗ είναι η απόκτηση ενός ικανού φορ και τις τελευταίες ώρες διαρρέεται πως γίνεται έρευνα στο εξωτερικό.

Εφόσον, έτσι, ο ηρακλειώτικος σύλλογος χάσει παίκτη του και παρατηρηθεί σημαντικό κενό, τότε είναι ξεκάθαρο πως θα γίνει κίνηση για την αντικατάσταση του.

Προς το παρόν, πάντως, δε φαίνεται να υπάρχει κάτι χειροπιαστό, απλώς οι «ασπρόμαυροι» είναι ξεκάθαρο πως θα πάνε σε επιπλέον προσθήκες, σε περίπτωση που τα δεδομένα το καθιστούν αναγκαίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα δεδομένα με ΟΦΗ και Νέιρα


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.