Τα δεδομένα με ΟΦΗ και Νέιρα

ΟΦΗ

Ποια είναι η εξέλιξη στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου με τον Αργεντινό μέσο - όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Σε εξέλιξη βρίσκονται, όπως έχουμε γράψει στο Capitano.gr, οι συζητήσεις του ΟΦΗ με τον Χουάν Νέιρα αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του. Θυμίζουμε ότι αυτό λήγει το καλοκαίρι και από 1η Ιανουαρίου ο Αργεντίνος έχει δικαίωμα να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει.

Όπως είχαμε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα, το έδαφος φαίνεται πρόσφορο και δεν αποκλείεται να υπάρξει σύντομα θετική εξέλιξη επ' αυτού. Τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί, οι δύο πλευρές έχουν κάτσει ξανά στο ίδιο τραπέζι και σύντομα αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία το θέμα.

Εδώ ακριβώς υπάρχει μία σημαντική παράμετρος που πρέπει να τονιστεί. Ο ΟΦΗ δεν άφησε για τελευταία στιγμή το θέμα του Νέιρα, αλλά από το καλοκαίρι ήθελε να ανανεώσει μαζί του το συμβόλαιο, αφού ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ήθελε το τεχνικό επιτελείο να παραμείνει και για τα επόμενα χρόνια. Ο ίδιος, όμως, ο παίκτης δεν ήθελε να υπογράψει πρόωρη ανανέωση προφανώς για να δει πώς θα κινηθεί η ποδοσφαιρική αγορά και αν θα προκύψει κάτι.

Και επανερχόμαστε σε αυτά που αναφέραμε στην αρχή: πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται ξανά σε συζητήσεις, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Capitano.gr, όπερ σημαίνει ότι και η πλευρά του Χουάν Νέιρα είναι θετική στην παραμονή στον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πριν από τις μεταγραφές προέχει ο Νέιρα


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.