Τι λένε στον Εργοτέλη για τη φημολογούμενη πρόταση ΟΣΦΠ για Κάιπερς

SMS
14:43 | 05/05/2018

Στο προσκήνιο βρίσκεται και πάλι ο Ούγκο Κάιπερς του Εργοτέλη, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση του ΟΣΦΠ προς την κρητική ομάδα.

Οι φίλα προσκείμενες στο σύλλογο του Πειραιά εφημερίδες «Φως» και «Πρωταθλητής», δεν στέκονται μόνο στο ενδιαφέρον του ΟΣΦΠ για τον Βέλγο πρώτο σκόρερ του Εργοτέλη και δεύτερο του πρωταθλήματος, αλλά προχωρούν και ένα βήμα παραπάνω, γράφοντας πως έχει γίνει επίσημη πρόταση από τους ερυθρόλευκους για την απόκτησή του.

«Όχι καμία» είναι η λακωνική, αλλά χαρακτηριστική απάντηση που δίνουν από την κρητική ομάδα σε ερώτηση αν έχει γίνει επίσημη πρόταση από τον ΟΣΦΠ για τον Κάιπερς, όπως τονίζουν τα συγκεκριμένα ΜΜΕ. Ο Βέλγος επιθετικός είναι δεδομένο πως βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών ομάδων από τη Super League, αλλά και του εξωτερικού.

Προσώρας όμως επίσημη πρόταση έχει γίνει μόνο από μία ομάδα… δυτικά της Αττικής. Θα πρέπει πάντως να θεωρείται δεδομένο πως στο εγγύς μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες. Όπως έχουμε αναφέρει ο Κάιπερς έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Εργοτέλη, ο οποίος για να τον παραχωρήσει θα πρέπει να αποζημιωθεί… αρκετά καλά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.