Τι οδήγησε στο «διαζύγιο» Γιούχτα-Πίτσου…

10:46 | 15/02/2019

Ο έμπειρος τεχνικός «πληρώνει» τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ΕΠΣΗ.

Η είδηση της απομάκρυνσης του Μηνά Πίτσου από τον πάγκο του Γιούχτα έμοιαζε για πολλούς με… πρωταπριλιάτικο αστείο. Και αυτό γιατί οι δυο πλευρές είχαν ανανεώσει πρόσφατα τη συνεργασίας τους και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τους Αρχανιώτες να στηρίζουν ουσιαστικά το πλάνο τους στην παρουσία του πρώην πλέον προπονητής τους στο «τιμόνι» τους.

 Υπήρχε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δουλειά του και ακολούθησαν εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις για τη συνέχιση της κοινής τους πορείας. Οι σχέσεις στοργής, βέβαια, δεν έγιναν… σχέσεις οργής, καθώς η εκτίμηση εξακολουθεί να υπάρχει, ωστόσο η επόμενη μέρα τους βρίσκει να τραβούν διαφορετικούς «δρόμους».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το «διαζύγιο» οφείλεται στον πρόσφατο αποκλεισμό από το Κύπελλο ΕΠΣΗ από τον ΠΑΟΚ. Ο Πίτσος αποφάσισε να ξεκουράσει παίκτες, λόγω της «μάχης» του πρωταθλήματος, με την διοίκηση, πάντως, να «χαλιέται» από την ήττα που γνώρισε από τους Κρουσανιώτες, στο πλαίσιο της γ’ φάσης του θεσμού.

Και μπορεί κάτι τέτοιο να μην έχει βγει επισήμως προς τα έξω, ωστόσο δεν υπήρχε κάποια άλλη παράμετρος που να έμοιαζε ικανή να διακόψει τη συνεργασία τους. Κατά γενική ομολογία ο έμπειρος τεχνικός έχει επιδείξει εξαιρετικό έργο στους «πράσινους» και τους αφήνει στη 2η θέση του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ξαφνικό τέλος του Πίτσου από τον Γιούχτα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.