Τι ψάχνει ο ΟΦΗ στην Τούμπα

SMS
11:23 | 14/01/2020

Διαδικαστικό το παιχνίδι για την πρόκριση όμως στον ΟΦΗ ψάχνουν κέρδη μέσα από αυτό

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει αύριο (Τετάρτη 15.00) τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα. Πέρα από το 3-0 του πρώτου αγώνα, η αγωνιστική εικόνα του ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα σε συνδυασμό με την ποιότητα του αντιπάλου, δεν δίνει το δικαίωμα για ελπίδα, όχι όσον αφορά την πρόκριση αλλά ακόμα και σε θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους πρωταθλητές.

Αν εξαιρέσουμε την απουσία του Αντίλ Ναμπί, ο Γιώργος Σίμος αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο αρκετών αλλαγών. Κακά τα ψέμματα, το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη είναι εκείνο που ''καίει'' περισσότερο τον ΟΦΗ.

Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Όμιλος θα πρέπει να... αφήσει τη ρεβάνς στην Τούμπα. Οφείλει να εκμεταλλευτεί τυχόν χαλαρότητα του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα παρουσιαστεί με αλλαγές, ώστε το ματς αυτό να χρησιμοποιηθεί σαν εφαλτήριο για την δύσκολη συνέχεια.

Ψάχνοντας να επιστρέψει στο καλό αγωνιστικό μομέντουμ, να ανακτήσει την χαμένη του ψυχολογία, ο ΟΦΗ πρέπει να ψάξει μια καλή εμφάνιση, η οποία μπορεί να του ''αλλάξει'' το ρου της πορείας του τον Ιανουάριο και ενόψει των τριών τελευταίων αγώνων του μήνα με Πανιώνιο - Ολυμπιακό και Ξάνθη, που ίσως κρίνουν πολλά για το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποφόρτιση στην Ηλιούπολη

Με αλλαγές ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ

Η βαθμολογία της Super League

Πλέι οφ και πλέι άουτ: Τι ισχύει

Σχόλιο Δημήτρη Πιτσουλάκη: Ο ΟΦΗ θυμίζει... καλοκαίρι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.