Τι σημαίνει η αντίδραση του Μπούση

Απόψεις

Το ξέσπασμα του Μπούση για τη διαιτησία δείχνει το δρόμο για τη συνέχεια και αν μη τι άλλο αυτή θα έχει ενδιαφέρον

Δεν ήταν καθόλου τυχαία η επίθεση που εξαπέλυσε ο Μιχάλης Μπούσης κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης με αφορμή το νικητήριο γκολ των αντιπάλων που δεν έπρεπε να μετρήσει. Και μπορεί ο ΟΦΗ ως οργανισμός να μην αντέδρασε από το Σάββατο, ήρθε η πιο ηχηρή αντίδραση από το αφεντικό της κρητικής ΠΑΕ που δείχνει το δρόμο για τη συνέχεια.

Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει αυτό ο Μπούσης. Το έκανε μετά το ματς της Τρίπολης και την ήττα του ΟΦΗ, ο οποίος είχε δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία, το έκανε και τώρα. Μάλιστα, αυτή η παρέμβαση Μπούση, με σκληρή γλώσσα είναι αλήθεια, φαίνεται να δείχνει το δρόμο για τη συνέχεια.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Γι' αυτό δεν αμφιβάλλει ουδείς, το ξέρουν και το καταλαβαίνουν και οι ίδιοι οι επικεφαλής. Άλλη συζήτηση, όμως, αυτή κι άλλη η συζήτηση για τη διαιτησία. Ειδικά τώρα που το πρωτάθλημα πάει στο φινάλε του, στην κανονική περίοδο. Ειδικά τώρα που ισχύει κυριολεκτικά το "ο θάνατός σου, η ζωή μου".

Το βράδυ του Σαββάτου ο ΟΦΗ έχασε από τον Απόλλωνα γιατί έβαλε τα μάτια του με τα ίδια του τα χέρια. Ήταν καλύτερος, δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες, δεν πήρε ούτε βαθμό. Την ίδια ώρα, όμως, ο διαιτητής και το VAR δεν είδαν τίποτα στο νικητήριο γκολ του Ιωαννίδη. Ούτε την περίπτωση οφσάιντ ούτε την περίπτωση επιθετικού φάουλ. Μάλιστα, ούτε ο Κλάτενμπεγκ στην ανάλυση των φάσεων εδέησε να ασχοληθεί, παρά μόνο με τους λεγόμενους "μεγάλους". Δύο φάσεις όλες κι όλες έκρινε ότι αξίζουν σχολιασμού.

Στον ΟΦΗ δεν κρύβουν την ενόχλησή τους και δεν αποκλείεται να επιδιώξουν συνάντηση με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή. Μάλιστα, αν επιβεβαιωθεί η κάθοδος του Μιχάλη Μπούση στην Κρήτη τις επόμενες μέρες τότε θα έχουμε εξελίξεις σε πολλούς τομείς. Κι αν κρίνουμε από την οργίλη αντίδρασή του μέσω των social media, μάλλον φαίνεται ότι το αφεντικό του Ομίλου θέλει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να προστατεύσει το σύλλογο ενόψει συνέχειας.

Ας μην κρυβόμαστε, στην Ελλάδα είμαστε. Το πρωτάθλημα όσον αφορά στην "ουρά" είναι στα "κόκκινα" και ο ΟΦΗ δεν πρέπει να πάει απροστάτευτος στη συνέχεια. Πρωτίστως πρέπει να προστατέψει την εικόνα του βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί αποτελεσμάτων, να βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα και στη συνέχεια να κοιτάξει να κλείσει τα στεγανά προς τους εξωτερικούς "εχθρούς". Ο Μιχάλης Μπούσης έδειξε ότι η ομάδα του δεν θέλει να αποτελέσει την εύκολη λεία και θέλει τον σεβασμό των διαιτητών. Αν μη τι άλλο η συνέχεια θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Ειδικά τώρα, που με την παρέμβαση Μπούση φάνηκε ότι υπάρχει "σφυγμός" στο σύλλογο. Και πού ξέρετε, μπορεί να πήρε φόρα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όλες οι ειδήσεις για τον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.