Τι σημαίνει η εισήγηση για ΟΦΗ και ποια είναι η διαδικασία

ΟΦΗ

Το ρεπορτάζ του Capitano.gr σχετικά με την εισήγηση της ερευνητικής ομάδας της ΕΠΟ για τιμωρία του ΟΦΗ λόγω του περσινού αγώνα με τον Αιγινιακό. Τα δεδομένα και τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ανησυχία έχει προκαλέσει στον ΟΦΗ η εισήγηση του ερευνητικού τμήματος της ΕΠΟ αναφορικά με το περιβόητο ματς με τον Αιγινιακό την περσινή σεζόν. Στην εισήγηση γίνεται λόγος για βαριά τιμωρία της κρητικής ομάδας που σημαίνει υποβιβασμός, -3 βαθμοί στο πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί και βαρύ χρηματικό πρόστιμο που ξεπερνάει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Πάμε να εξηγήσουμε τη διαδικασία και τι σημαίνει αυτό που προέκυψε τις τελευταίες ώρες.

Το ερευνητικό τμήμα της ΕΠΟ που εξέτασε την υπόθεση κατέληξε στη σχετική του εισήγηση που είναι αυτή που διαβάσατε παραπάνω. Η εισήγηση αυτή πηγαίνει στο δικαστικό τμήμα της Ομοσπονδίας και από την πλευρά του αρχίζει τις ακροάσεις των εμπλεκόμενων για να καταλήξει στη σχετική απόφαση.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι η εισήγηση δεν σημαίνει και τιμωρία. Δεν πρόκειται, δηλαδή, για οριστική απόφαση, αυτή θα την πάρει το δικαστικό της ΕΠΟ, αφού πρώτα απολογηθούν οι εμπλεκόμενοι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, οι εμπλεκόμενοι -απολογούνται αυτές τις μέρες για την υπόθεση.

Από κει και πέρα όταν ολοκληρωθούν οι απολογίες θα βγει και η απόφαση, η οποία δεν αναμένεται να γνωστοποιηθεί σύντομα. 

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως συνήθως οι αποφάσεις δεν συνάδουν με τις εισηγήσεις, δηλαδή είναι σαφώς πιο ήπιες.

Εν κατακλείδι, ο κίνδυνος για τον ΟΦΗ είναι υπαρκτός, αλλά τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο και σίγουρο, αφού πρόκειται για μία απλή εισήγηση και τίποτα παραπάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υποβιβασμό και πρόστιμο-μαμούθ η εισήγηση για ΟΦΗ, τι αναφέρει η ΠΑΕ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.