Τι συμβαίνει με τον Κάιπερς;

Betsson Super League 2

Ποια η σχέση Κάιπερς - Εργοτέλη, το πρόστιμο και οι επόμενες ενέργειες της ομάδας - διαβάστε το ρεπορτάζ του Capitano.gr.

Η ιστορία είναι, λίγος έως πολύ, γνωστή. Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Football league αρνήθηκε να μεταγραφεί στην ΑΕΚ, παρ ότι ο Εργοτέλης είχε συμφωνήσει με την πρωταθλήτρια αλλά και ο ίδιος ήταν αρχικά θετικός, με συνέπεια ο νεαρός φορ να αποτελεί από το καλοκαίρι, ξένο σώμα από την κρητική ΠΑΕ.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

Ο Ούγκο Κάιπερς εξακολουθεί να βρίσκεται στο Βέλγιο, από τα μέσα Ιουλίου. Εκεί, προπονείται σε κάποια ομάδα τοπικού πρωταθλήματος με στόχο να επιστρέψει στη δράση από τον Ιανουάριο. Όμως αυτό θα χρειαστεί και τη συναίνεση του Εργοτέλη, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κρητική ΠΑΕ θα δεχθεί μια πρόταση πέριξ των 300.000 ευρώ, ο μάνατζερ του εμφανίζεται σίγουρος ότι θα φέρει πρόταση, αντίστοιχη με εκείνη του ΑΠΟΕΛ, πρόταση που είχε αποκαλύψει το Capitano.gr

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 

Στη συνέχεια, η κρητική ομάδα κατήγγειλε την στάση του Βέλγου στράικερ στην αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ζητώντας να του επιβληθεί το πρόστιμο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και να προστατεύσει το συμφέρον της. Η υπόθεση πλέον έχει ματαιωθεί, έπειτα από τις συνεχείς αναβολές, πάντως ο Εργοτέλης δεν θα μείνει με ''σταυρωμένα'' χέρια.

«ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ»

H μη παρουσία εκπροσώπου του Εργοτέλη στην εκδίκαση της υπόθεσης δείχνει ότι στην κρητική ομάδα προσπαθούν να... προσπεράσουν την πειθαρχική καθώς τελικά αποδεικνύεται ότι η συγκεκριμένη επιτροπή είναι... αναρμόδια να αποφασίσει. Ο Βέλγος πληρώνεται κανονικά παρ ότι είναι απών, στην κρητική ομάδα έχουν κάνει τις ενέργειες ώστε να μην ισχύουν οι όροι του συμβολαίου του, στο διάστημα το οποίο απουσιάζει.

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ 

Ήδη, στον Εργοτέλη έχουν... κουραστεί να πληρώνουν παράβολα και όλα αυτά χωρίς αποτέλεσμα. Πλέον, στην κρητική ομάδα θα κάνουν ακόμα λίγες ημέρες υπομονή, περιμένοντας μήνυμα από τον μάνατζερ του Ούγκο Κάιπερς για πρόταση προς τον παίκτη του. Στην ΠΑΕ θεωρούν ότι είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο ο 21χρονος Βέλγος στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα αποτελέσει παρελθόν, το ζητούμενο είναι αυτό να γίνει με το μεγαλύτερο κέρδος. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.