Τι συμβαίνει με τον Ντίνα

SMS
11:10 | 16/01/2020

Ο Θανάσης Ντίνας δεν αγωνίστηκε ούτε στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ και είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν είναι στα πλάνα του Γιώργου Σίμου ούτε σαν «ρεζέρβα».

Μάλιστα, δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ» το πάει ένα βήμα παραπέρα και αποκαλύπτει ότι στον ΟΦΗ έχουν ζητήσει από τον παίκτη να αποχωρήσει, αλλά αυτός θέλει όλο το ποσό του συμβολαίου του και αρνείται να φύγει αν δεν ικανοποιηθεί.

Ο Ντίνας γνωρίζει ότι θέση στον Όμιλο δεν πρόκειται να βρει και θα είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Ωστόσο, δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα και απλά περιμένει να δει πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό και αν θα βρεθεί η «χρυσή τομή» για να αποχωρήσει.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός πήγε τον Γενάρη του 2018 στον ΟΦΗ, με τον Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο ήταν στα βασικά πλάνα, αλλά με την αποχώρηση του Έλληνα κόουτς έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα και εφέτος έχει αγωνιστεί μόλις 2 φορές. Στη ρεβάνς με την Καβάλα στο «Γεντί Κουλέ», για 34 λεπτά και ως αλλαγή κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ίδιο γήπεδο, μπαίνοντας λίγο πριν από το φινάλε.

Εφόσον ισχύει το δημοσίευμα της εφημερίδας, δεν πρόκειται να δούμε ξανά τον Ντίνα ούτε σαν αλλαγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Που οφείλεται η καθυστέρηση στις μεταγραφές

Το κέρδος του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.