Τι συμβαίνει στο ''Ηράκλειο'';

Mπασκετ

Συνεχίζονται οι διοικητικές επαφές ενόψει της νέας σεζόν - τις επόμενες ημέρες οι οριστικές αποφάσεις

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες για την επόμενη ημέρα στην ομάδα μπάσκετ του ''Ηράκλειο''. Παρ ότι το προηγούμενο διάστημα, το ιστορικό σωματείο της πόλης ήταν μεταξύ Β' Εθνικής και τοπικό, τις τελευταίες ημέρες η συσπείρωση παλαιών και νέων παραγόντων της ομάδας έχουν δώσει έναν... αέρα αισιοδοξίας . Όμως, μέχρι εκεί!

Ακόμα, τα πάντα παραμένουν ρευστά με τους ανθρώπους του συλλόγου να προσπαθούν να εξασφαλίσουν, στο μέτρου του δυνατού, το μπάτζετ της νέας χρονιάς στην Β' Εθνική. Ο εμβληματικός έφορος του Ομίλου, Μανώλης Δραμητινός, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μακράκης και ο πρόεδρος του μπασκετικού τμήματος, Θανάσης Καλάτζης είναι τρεις από τους ανθρώπους που ηγούνται τον προσπαθειών, ο καθένας στον τομέα του.

Το... σήριαλ που αφορά την επόμενη ημέρα του ''Ηράκλειο'', αναμένεται να ολοκληρωθεί οριστικά μέσα στο επόμενο 10ημερο. Μέσα στο παραπάνω διάστημα, θα καθοριστεί το μπάτζετ αν όλα εξελιχθούν ομαλά.

  • Στο... περίμενε Πετράκης - Λιανός, παρελθόν οι υπόλοιποι

Μάλιστα, από τον βασικό κορμό της περσινού ρόστερ, μόλις 2 παίκτες παραμένουν... free, οι δύο αρχηγοί του ''Ηράκλειο'', ο Αλέξανδρος Πετράκης και ο Γιάννης Λιανός. Οι Παπαδάκης - Σταμπουλής - Χάλαρης - Μποχωρίδης - Καλατζής και Λάκκας αποτελούν παρελθόν καθώς έχω υπογράψει σε άλλους συλλόγους, ενώ παραμένει ''θολό'' το μέλλον των τριών πιτσιρικάδων που πήραν χρόνο συμμετοχής στη Β' Εθνική, Κίτσου - Γουμενάκη και Πρωτογεράκη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.